Vår kundtjänst är stängt fredagen den 24 maj 2024. När kundtjänsten är stängt rings akuta felanmälningar till journumret 09 5767 3100.

I Degerö färdigställs i slutet av juli ett nybygge – Bostadssökningen börjar 30.4.

Husen har totalt 81 lägenheter, allt från ettor till familjebostäder på hundra kvadratmeter.

24.4.2024 08:56
Visualisering av byggnad

Ansökningstiden för bostäderna börjar tisdag 30.4. och bostäderna ansöks hos Helsingfors stad. Lämna in din bostadsansökan till Helsingfors stad.  Om du har en giltig bostadsansökan, kan du tillägga bostaden i nybygget till den genom att ändra på ansökan under ansökningstiden.

Gunillavägen 3 finns i Degerö vid parker och havet. Objekt består av tre byggnader på fem till sju våningar med hiss. Husen och lägenheterna har planerats att vara tillgängliga, med tillgängliga vägar till dem.

Varje lägenhet har en inglasad balkong. Lägenheterna har ett varmt förråd för lösöre. Golven i lägenheterna är belagda med vinylplankor och golven i toaletterna och badrummen med keramiska plattor. Plats och anslutning för diskmaskin och mikrovågsugn har reserverats i köken i lägenheterna.

Husen har rikligt med gemensamma utrymmen för de boende: två bastur, en avgiftsfri tvättstuga med torkrum, samt en klubblokal och diverse förråd. Den ena bastun finns på samma plan som gården och den andra på den sista våningen i ett hus. Det finns 44 parkeringsplatser för de boende. Det finns plats för totalt 200 cyklar på gårdsområdet och i förråden på bottenplanet i husen.

Gunillavägen 3 är rökfri: rökning är förbjuden i bostäderna, och på balkongerna och terrasserna. Rökning tillåts endast i ett rökområde som eventuellt reserveras på gården.

Mer information om objektet finns på webbplatsen.

Foton av: Arkkitehtitoimisto Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy