Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Henkilötietojen tarkastuspyyntö

Tällä lomakkeella voit pyytää Hekalta itseäsi koskevia henkilötietoja. Tarkastusoikeutesi perustuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklaan, jonka mukaan sinulla rekisteröitynä on oikeus tarkastaa sinusta tallennetut tiedot. Kun olet lähettänyt lomakkeen, tunnistamme sinut Hekan sähköisessä allekirjoituspalvelussa, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi. Saat linkin sähköpostiisi. Pyrimme toimittamaan pyytämäsi henkilötiedot sähköpostiisi 30 päivän kuluessa tunnistautumisestasi.

Tarkastuspyynnön sisältö

Haluan tarkastaa kaikki henkilötietoni

Tarkastuspyynnön esittäjä

Yksilöintitiedot

Kirjoita tähän asunnon osoite
Kirjoita tähän entisen asunnon osoite
Hekan työntekijä
Hekan entinen työntekijä
Työnhakija
Sidosryhmän edustaja