Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Parkkipaikan vuokraus Hekalta

Hekan vapaina olevia parkkipaikkoja vuokrataan myös muille kuin Hekan asukkaille. Parkkipaikkoja on tarjolla esimerkiksi Kalasatamassa, Jätkäsaaressa ja Käpylässä. Parkkipaikan voi vuokrata halvimmillaan 64 eurolla kuukaudessa.

Parkkipaikkoja on tarjolla rajallisesti ja vain tietyistä Hekan kohteista. Suurin osa vapaina olevista paikoista on ulkopaikkoja.

Tiedustelut vapaista paikoista sähköpostitse: pysakointi@hekaoy.fi 

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

Hinnasto

Hinnat muille kuin Hekan asukkaille. Hekan pysäköinnin vyöhyke 3. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

ParkkipaikkaHinta
Parkkipaikka ilman sähkötolppaa64 €/kk
Parkkipaikka sähkötolpalla84 €/kk
Parkkipaikka katoksessa104 €/kk
Parkkipaikka tallissa272 €/kk
Parkkipaikka hallissa136 €/kk

Parkkipaikat Hekan asukkaille

Hekan asukkaat voivat vuokrata parkkipaikan asuinkohteestaan. Lisätietoa Hekan asukkaiden parkkipaikoista löytyy Pysäköinti-sivulta.