Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Asumisen lisäpalvelut

Halutessasi voit varata Hekalta erillisiä lisämaksullisia palveluita, kuten autopaikan tai saunavuoron. Tältä sivulta saat ohjeita myös pesulavuoron varaamiseen ja juhlaliputuksen tilaamiseen.

Laskutamme kuukausittain toistuvat lisäpalvelut, kuten autopaikan ja saunavuoron, vuokran yhteydessä. Yksittäisistä tilauksista, kuten juhlaliputuksista, lähetämme erillisen laskun.