Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Ristiriitatilanteet

Vuokrasuhteen aikaisissa ristiriitatilanteissa voit asiasta riippuen olla yhteydessä joko isännöitsijääsi tai asiakaspalveluumme tai hankkia oikeudellista neuvontaa. Asiasta neuvotteleminen ja yhteisymmärryksen löytäminen on yleensä edullisin ja tehokkain tapa ristiriidan ratkaisemiseksi.

Vuokrasuhteen aikaisissa ristiriitatilanteissa ota yhteyttä kohteesi isännöitsijään ratkaisun löytämiseksi. Tällaisia ristiriitatilanteita ovat esimerkiksi vuokrahyvitys- ja vahingonkorvausvaatimukset. Jos kyseessä on taas vuokran maksamista koskeva erimielisyys, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiasta neuvotteleminen ja yhteisymmärryksen löytäminen on yleensä edullisin ja tehokkain tapa ristiriidan ratkaisemiseksi.

Tarkista myös ensimmäiseksi vuokrasopimuksesi, josta saattaa löytyä lisätietoa asiaan. Lisäksi Hekan verkkosivut sisältävät ohjeita asumiseen liittyen. 

Jos tarvitset vuokrasuhteeseen liittyvässä asiassa oikeudellista neuvontaa, voit kääntyä esimerkiksi seuraavien tahojen puoleen: 

Hekan juristit eivät anna asukkaille lakineuvontaa.

Jos sinun ja Hekan väliseen erimielisyyteen ei löydy neuvotteluiden kautta ratkaisua, voit viedä asian kuluttajariitalautakunnan  tai käräjäoikeuden  käsiteltäväksi. 

Ennen kuin viet asian kuluttajariitalautakuntaan, sinun on oltava yhteydessä kuluttajaneuvontaan

Kaksi aikauista ja lasta pihalla pyörätelineiden luona.

Naapuruussovittelu auttaa asukkaiden välisissä erimielisyyksissä

Naapuruussovittelijat ovat Naapuruussovittelun keskuksen ja Hekan kouluttamia Hekan asukkaita, jotka sovittelevat asukkaiden välisiä erimielisyyksiä.

Lue lisää naapuruussovittelusta