Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Ajankohtaiset uudiskohteemme

Katso tiedossa olevat uudiskohteiden asuntojen hakuajat ja lue pian valmistuvista uudiskohteistamme.

Hekalle valmistuu vuosittain useita satoja uusia vuokra-asuntoja. Valmistuvien uudiskohteiden määrä vaihtelee vuosittain. Voit hakea asuntoa jättämällä hakemuksen Helsingin kaupungille. Kaupunki valitsee asukkaat asunnontarpeen, kiireellisyyden ja hakukriteerien perusteella. Myös Hekalla jo asuvat asunnonvaihtoa hakevat jättävät hakemuksensa kaupungille.

Helsingin kaupunki ilmoittaa uudiskohteiden hakuajat ja -ohjeet heti, kun ne ovat tiedossa, mutta viimeistään kolme kuukautta ennen kohteen valmistumista.

Uudiskohteita voi hakea niin pitkään, kunnes asunnot on välitetty. Lue lisää uudiskohteiden asukasvalinnasta Helsingin kaupungin sivuilta

Kaikki valmistuvat uudiskohteemme ovat savuttomia: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla, terasseilla ja pihoilla.

Nyt haettavana olevat uudiskohteet

Havainnekuvat nelikerroksisesta puuverhoillusta kerrostalosta.

Asetelmankatu 1

Kuninkaantammeen valmistuu maaliskuun lopussa 52 uutta 1–5 huoneen asuntoa. Asuntojen hakuaika alkaa 31.10.2023.

Tutustu kohteeseen

Myöhemmin tänä vuonna valmistuvat tai haettavaksi tulevat uudiskohteet

  • Gunillantie 3 Laajasalossa: 81 asuntoa, arvioitu valmistuminen 27.9.2024. Asuntojen hakuaika ei tiedossa.
  • Svanströminkuja 5 Laajasalossa: 77 asuntoa, arvioitu valmistuminen 31.12.2024. Asuntojen hakuaika ei tiedossa.

Asuntohakemuksia ei käsitellä Hekalla. Hekan asiakaspalvelu ei neuvo asunnon hakemisessa eikä pysty vaikuttamaan asuntohakemusten käsittelyyn. Jos tarvitset tukea asuntohakemuksen täyttämisessä, ole yhteydessä Vuokra-asunnon haun neuvontaan.