Asukassivuilla on teknisiä häiriöitä. Asiaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä.

Ajankohtaiset uudiskohteemme

Katso tiedossa olevat uudiskohteiden asuntojen hakuajat ja lue pian valmistuvista uudiskohteistamme.

Hekalle valmistuu vuosittain useita satoja uusia vuokra-asuntoja. Valmistuvien uudiskohteiden määrä vaihtelee vuosittain. Voit hakea asuntoa jättämällä hakemuksen Helsingin kaupungille . Kaupunki valitsee asukkaat asunnontarpeen, kiireellisyyden ja hakukriteerien perusteella. Myös Hekalla jo asuvat asunnonvaihtoa hakevat jättävät hakemuksensa kaupungille.

Helsingin kaupunki ilmoittaa uudiskohteiden hakuajat ja -ohjeet heti, kun ne ovat tiedossa, mutta viimeistään kolme kuukautta ennen kohteen valmistumista.

Uudiskohteen asuntoja voi hakea niin pitkään, kunnes asunnot on välitetty. Lue lisää uudiskohteiden asukasvalinnasta Helsingin kaupungin sivuilta

Kaikki valmistuvat uudiskohteemme ovat savuttomia: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla, terasseilla ja pihoilla.

Tänä vuonna valmistuvat tai haettavaksi tulevat uudiskohteet

  • Gunillantie 3 Laajasalossa: 81 asuntoa, arvioitu valmistuminen 30.8.2024. Asuntojen hakuaika alkaa 30.4.2024.
  • Svanströminkuja 5 Laajasalossa: 77 asuntoa, arvioitu valmistuminen 31.12.2024. Asuntojen hakuaika ei tiedossa.
Kaksi vaaleapintaista kerrostaloa pihalta päin kuvattuna. Havainnekuva.

Gunillantie 3

Kohteessa on yhteensä 81 asuntoa kolmessa 5–7-kerroksisessa talossa. Elokuun lopussa valmistuva Gunillantie 3 sijaitsee Laajasalossa meren ja puistojen läheisyydessä.

Kohteen asuntojen hakuaika alkaa 30.4.2024. Asuntoa haetaan Helsingin kaupungilta.

Lue lisää tästä uudiskohteesta

Asuntohakemuksia ei käsitellä Hekalla. Hekan asiakaspalvelu ei neuvo asunnon hakemisessa eikä pysty vaikuttamaan asuntohakemusten käsittelyyn. Jos tarvitset tukea asuntohakemuksen täyttämisessä, ole yhteydessä Vuokra-asunnon haun neuvontaan.