Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Erityisasunnot

Tavallisten vuokra-asuntojen lisäksi Hekalla on 44 erityisasuntokohdetta, joissa on yhteensä noin 3000 asuntoa.

Erityisasuntokohteet ovat kokonaisia kiinteistöjä, jotka on tarkoitettu erityisasumiseen tarkoitettu vanhuksille ja kehitysvammaisille, päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, asunnottomille ja muille erityisryhmille. Lisäksi taloissamme on erilaisia yksittäisiä tukiasuntoja.

Asuntojen ohella erityisasuntokohteissa voi olla erilaisia yhteistiloja sekä sosiaali- ja terveystoimialan toimitiloja.

Erityisasuntojen asukasvalinta tapahtuu poikkeavasti Hekan muihin vuokra-asuntoihin verrattuna, sillä asukasvalinnan tekee Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala .

Heka vuokraa kiinteistöt kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalle ja vastaa niiden huollosta.

Erityisasumisen kohteita rakennetaan tulevaisuudessa lisää peruskorjausten ja uudiskohteiden yhteydessä. Myös suurempia seniorikeskushankkeita on käynnissä eri puolilla Helsinkiä.