Asukassivuilla on teknisiä häiriöitä. Asiaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä.

Kesätöihin Hekalle

Palkkaamme vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä monipuolisiin kiinteistöalan tehtäviin.

Kesätyöt Hekalla vaihtelevat kiinteistönhoidon erilaisista tehtävistä siivoukseen ja toimistotyöhön. Kiinteistönhoitoon kuuluu huollon yleistehtäviä, muun muassa kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoa ja puhtaanapitoa sekä tiedotteiden jakamista. Toimistotehtävät sisältävät erilaisia toimiston ja asiakaspalvelun tehtäviä. Siivous sisältää kiinteistöjen porrasalueiden ja muiden yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtimisen.

Haemme kesätyöntekijöitä, joilla on avoin asenne ja jotka sitoutuvat työhönsä. Arvostamme positiivista ja reipasta palveluotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Osassa kiinteistönhoidon kesätyötehtävissä katsomme eduksi B-ajokortin. Toimiston tehtävissä aiemmasta asiakaspalvelun työkokemuksesta on etua.

Kesätyömme alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä ja kestävät yleensä yhdestä neljään kuukautta. 

Voimme palkata kesätyöhön henkilön, joka on täyttänyt vähintään 15 vuotta ja jonka kouluvuosi on päättynyt.     

Kesän 2024 kesätöitä voit hakea 1.3. alkaen osoitteessa hekaoy.fi/tyopaikat.

Hyppää mukaan Aaronin ja Juhon työpäivään Käpylässä Kesätöissä Hekalla -videolla. Aaron ja Juho olivat jo toista vuotta kesätöissä Hekalla kesällä 2021:

Heka on tutkitusti hyvä kesätyöpaikka

Kesän jälkeen kysymme kesätyöntekijöiltä heidän mielipidettään Hekan kesätöistä. Vuoden 2023 kesätyöntekijäkyselyn tulokset kertovat, että Heka on kesätyöpaikkana pidetty: kyselyyn vastanneista kesätyöntekijöistä 86 prosenttia kertoi, että aikoo hakea uudelleen töihin Hekalle ja 97 prosenttia vastaajista suosittelisi Hekaa työnantajana. 

Meillä on mukava, työntekijää tukeva työympäristö, ja tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi tasapuolisen palkkauksen. Palkan lisäksi kesätyöntekijät saavat meiltä hyvät työsuhde-edut: lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja työmatkaedut sekä työterveyshuollon palvelut.