Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Asumisen aikana

Saat vinkkejä kodin kunnossapitoon, ekofiksuun asumiseen ja sujuvaan arkeen kotona. Neuvomme myös miten toimia erilaisissa asumista koskevissa sopimus- ja muutostilanteissa.

Asutko Hekan As Oy -asunnossa?

Hekan As Oy -asunnot ovat yksittäisiä asuntoja asunto-osakeyhtiöissä eri puolilla Helsinkiä. Ne siirtyivät Asuntohankinnalta Hekalle vuonna 2022. As Oy -asuntojen asukkaille on erilliset ohjeet asumiseen ja asiointiin.

Tutustu As Oy -asukkaiden asumisen ohjeisiin