Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 24.5.2024. Ilmoita kiireelliset vikailmoitukset päivystysnumeroon 09 5767 3100. Voit hoitaa asiointia asukassivuilla.

Kirjaudu asukassivuille

Taloturvallisuustoiminta 

Taloturvallisuustoiminta on asukkaiden, Hekan henkilökunnan ja pelastusviranomaisten yhteistyötä, jonka tavoitteena on turvallinen ja toimiva asuintalo sekä pihapiiri.

Heka-taloissa taloturvallisuustoimintaa vetävät taloturvallisuushenkilöt ja turvallisuustiimi.  

Taloturvallisuushenkilö ja hänen varahenkilönsä valitaan asukkaiden kokouksessa. Lisäksi kunkin kohteen väestönsuojille valitaan väestönsuojan hoitaja ja hänen sijaisensa.  

Alueelliset turvallisuustiimit kootaan kohteiden turvallisuushenkilöistä. Turvallisuustiimejä voi olla alueilla useita. Päätöksen turvallisuustiimien toimialueesta ja kokoonpanosta tekee Heka. Kukin turvallisuustiimi valitsee keskuudestaan tiimin vetäjän. 

Turvallisuuskysymyksissä ole yhteydessä ensisijaisesti talosi turvallisuushenkilöön. Jos sellaista ei ole valittu, kysymykset voit esittää Hekan turvallisuudesta vastaavalle henkilölle. Jätä kuitenkin vikailmoitukset ensisijaisesti Hekan verkkosivujen kautta, asukassivuilla tai puhelimitse.