Lähiaikoina Heka-koteihin jaettavassa Himassa on painovirhe. Asiakaspalvelun uusi puhelinnumero on 09 5767 3000. Pahoittelemme painovirhettä.

Asumisneuvonta

Asumisneuvoja auttaa, kun vaikea elämäntilanne heijastuu asumiseen.

Joskus on tilanteita, jolloin asumiseen liittyvissä asioissa tarvitsee apua. Sellaisia voivat olla esimerkiksi kertyneet vuokravelat tai vaikeudet selviytyä asunnon hoidosta. Asuminen on myös aina sosiaalista toimintaa, eikä yhteiselo naapurien kanssa aina suju kitkatta. Voi olla, että ongelmat ovat jo kärjistymässä häätötilanteeseen.

Asumisen ongelmatilanteisiin saa asumisneuvontaa Helsingin kaupungin asumisneuvojilta, jotka toimivat yhteistyössä Hekan kanssa. Asumisneuvonnan avulla voidaan tukea asukasta asumiseen liittyvissä ongelmissa ja löytää ratkaisuja tilanteeseen yhdessä asukkaan kanssa. Asumisneuvojat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka voivat perehtyvää asukkaan asumisongelmiin monipuolisesti ja yksilöllisesti.

Asumisneuvonta on asukkaalle maksutonta.

Asumisneuvonnan yhteystiedot

Katso alta oman alueesi asumisneuvoja ja hänen puhelinnumeronsa. Asumisneuvojien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hel.fi.