Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Asumisneuvonta

Asumisneuvoja auttaa, kun vaikea elämäntilanne heijastuu asumiseen.

Joskus on tilanteita, jolloin asumiseen liittyvissä asioissa tarvitsee apua. Sellaisia voivat olla esimerkiksi kertyneet vuokravelat tai vaikeudet selviytyä asunnon hoidosta. Asuminen on myös aina sosiaalista toimintaa, eikä yhteiselo naapurien kanssa aina suju kitkatta. Voi olla, että ongelmat ovat jo kärjistymässä häätötilanteeseen.

Asumisen ongelmatilanteisiin saa asumisneuvontaa Helsingin kaupungin asumisneuvojilta, jotka toimivat yhteistyössä Hekan kanssa. Asumisneuvonnan avulla voidaan tukea asukasta asumiseen liittyvissä ongelmissa ja löytää ratkaisuja tilanteeseen yhdessä asukkaan kanssa. Asumisneuvojat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka voivat perehtyvää asukkaan asumisongelmiin monipuolisesti ja yksilöllisesti.

Asumisneuvonta on asukkaalle maksutonta.

Asumisneuvonnan yhteystiedot

Katso alta oman kohteesi asumisneuvojan puhelinnumero.