Asukassivuilla on teknisiä häiriöitä. Asiaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä.

Heka työnantajana

Heka on tutkitusti hyvä työnantaja, ja panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, koulutukseen, työsuhde-etuihin ja hyvään johtamiseen. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä lähes 100 000 helsinkiläisten arkeen.

Vastuullisuus näkyy toiminnassamme kaikilla osa-alueilla. Työnantajana arvioimme ja kehitämme jatkuvasti työoloja, työturvallisuutta, henkilöstön työtyytyväisyyttä ja hyvinvointia.

Meillä on monipuoliset työsuhde-edut:

  • kattavat työterveyshuollon palvelut
  • lounas- ja työmatkaetu
  • liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu
  • mahdollisuus monipaikkaiseen työn tekemiseen
  • yhteisiä tapahtumia ja työhyvinvointipäiviä.

Vastuullisena työnantajana haluamme varmistaa, että jokaisella työntekijällä on oikeat tiedot ja työkalut omassa työssä suoriutumiseen.

Työhyvinvointia lisää varmuus omasta osaamisesta. Meillä pääset kehittämään itseäsi ammatillisin lisäkoulutuksin tai vaikka suorittamalla ammattitutkinnon työn ohessa. Haluamme kannustaa ja tukea kaikkia omassa työssä kehittymiseen. Kiinnostustesi ja taitojesi mukaan sinulla on mahdollisuus edetä urapolullasi.

Mukava työpaikka ja työkaverit parhaita, joiden turvin jaksaa eteenpäin

avoin kommentti vuoden 2022 henkilöstökyselyssä

Edistämme työntekijöiden yhdenvertaisuutta ja syrjimättömyyttä tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman avulla.

Työssä viihtyminen on meillä sallittua, mutta työ ei ole koko elämä. Liukuva työaika, osittainen etätyö ja osa-aikatyön järjestelyt antavat mahdollisuuden työn ja vapaa-ajan yhteen sovittamiseen elämän eri tilanteissa. 

Kuvassa on tietoa Hekasta työnantajana tekstinä. Kuvassa lukee: meillä on töissä yli 700 asumisen ammattilaista, Keskimääräinen työsuhteen pituus 9,4 vuotta, Työntekijöistämme 44% työskentelee huollossa, 36% työskentelee toimistossa, 20% työskentelee siivouksessa, Kokonaistyytyväisyys Hekaan työnantajana 4,15/5 ja työntekijöistä 75% suosittelee Hekaa työnantajana. Tiedot ovat peräisin Hekan vuoden 2022 henkilöstökyselystä.

Etätyön tekeminen on tällä hetkellä erinomaisella tasolla. Mielestäni se antaa erinomaista joustavuutta työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen. Tämä antaa tunteen, että myös työntekijän henkilökohtainen elämä on arvokas.

avoin kommentti vuoden 2022 henkilöstökyselyssä