Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 24.5.2024. Ilmoita kiireelliset vikailmoitukset päivystysnumeroon 09 5767 3100. Voit hoitaa asiointia asukassivuilla.

Kirjaudu asukassivuille

Kerhotilat

Melkein kaikissa Hekan kohteissa on asukkaiden käyttöön tarkoitettuja kerho- ja harrastustiloja. Tilojen käytöstä päättää asukastoimikunta (aiemmin talotoimikunta), joka laatii säännöt tilojen käyttöön.

Kerhotiloja voi varata asukastoimikunnalta myös asukkaiden omaan käyttöön kuten syntymäpäiväjuhlia varten. 

Yhteistä toimintaa kerhotiloihin kannattaa ideoida asukkaiden kesken asukkaiden kokouksissa tai Heta-sovelluksessa. Kerhotiloissa voi järjestää monenlaista toimintaa kuten kokouksia kahvitarjoiluineen, laskiais- ja vappuriehoja, joulujuhlia, pienimuotoista liikuntaa tai lasten läksykerhoja.  

Viime vuosina Hekalla on panostettu kerhotiloihin. Asukkaat ovat voineet vaikuttaa uusien ja peruskorjattujen kerhotilojen sisustukseen, ja myös vanhemmissa kohteissa olevia kerhotiloja on kunnostettu. Asukkaat voivat myös itse sisustaa ja kehittää kerhotiloja asukastoiminnan määrärahalla. 

Käytetäänkö kotitalossasi jo Heta-sovellusta?

Heta-sovelluksen kautta voi saada tietoa oman talon asioista, järjestää äänestyksiä yhteisistä asioista tai kertoa kehitysehdotuksia kotitaloon tai pihapiiriin liittyvissä asioissa.

Tutustu Heta-sovellukseen