Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Kotia etsivälle

Hekan asuntoja on lähes joka kaupunginosassa. Voit hakea asuntoa jättämällä hakemuksen Helsingin kaupungille. Kaupunki valitsee asukkaat asunnontarpeen, kiireellisyyden ja hakuehtojen perusteella. Myös Hekalla jo asuvat asunnonvaihtoa hakevat jättävät hakemuksensa kaupungille. Asuntohakemuksia ei käsitellä Hekalla.

Jätä asuntohakemus Helsingin kaupungille

Hae Hekan vuokra-asuntoa täyttämällä asuntohakemus. Tarkemmat ohjeet hakemuksen täyttämiseen saat Helsingin kaupungin sivuilta.

Tutustu ohjeisiin ja hae asuntoa

Asuntohakemuksia ei käsitellä Hekalla. Hekan asiakaspalvelu ei neuvo asunnon hakemisessa eikä pysty vaikuttamaan asuntohakemusten käsittelyyn. Jos tarvitset tukea asuntohakemuksen täyttämisessä, ole yhteydessä Vuokra-asunnon haun neuvontaan.