Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko sähköpostitse tietoa Hekan ajankohtaisista asioista ja asukastoiminnastamme? Tilaa asukkaille suunnattu uutiskirjeemme!

Kun jätät yhteystietosi alla olevan linkistä avautuvalla lomakkeella, saat meiltä sähköpostitse tietoa Hekan ajankohtaisista asioista ja asukastoiminnasta. Uutiskirjeemme ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista eikä se velvoita mihinkään. Voit perua tilauksesi milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta.