Hej! Visste du att Heka har webbplatser på svenska?

Heka har omfattande svenskspråkiga webbplatser där du hittar mycket information om Heka och att bo i Heka.

03.1.2024 16:18

På vår svenskspråkig webbplats får du en stor mängd råd om hur man sköter en bostad och använder gemensamma utrymmen samt anvisningar om hur man skaffar ytterligare boendetjänster, förändringar som rör boende och boendeproblem. Alla våra objekt har fortfarande sin egen objektsida som beskriver objektets egenskaper och tjänster.  

Under boendet kan du uträtta de flesta ärenden smidigast på våra boendesidor , dit du kan logga in högst upp på webbplatsen. Vid behov kan du också kontakta vår kundtjänst per telefon eller besöka vårt kundtjänstställe i Alphyddan.  

Vi ger anvisningar också för att ansöka om en bostad och byta bostad. På vår webbplats kan du läsa våra nyheter och artiklar från vår boendetidning Hima.  

Hekas svenskspråkiga webbplatser hittas på adressen www.hekaoy.fi/sv eller genom att välja svenska i språkvalet.