Hae kesätöihin Hekalle! Tarjolla kesätyöpaikkoja eri puolilta Helsinkiä 

Hekan kesätöiden hakuaika on 1.3.–30.4.2024. Heka tarjoaa kesätöitä kiinteistönhoidon tehtävistä siivoukseen ja toimistotyöhön.

01.3.2024 09:19
Kolme nuorta imuroi, leikkaa nurmikkoa ja tekee pihatöitä.

Töitä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä Hekan huoltoalueilla ja toimistolla Alppilassa Viipurinkadulla.  

Tarjolla on kesätöitä kiinteistönhoidon, toimistotyön ja siivouksen parissa. Tehtävät ovat vuosilomien sijaisuuksia, joten työsuhteen kestot saattavat hieman vaihdella. Voit kertoa hakemuksessa, mille ajalle haet töitä. 

Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluu esimerkiksi huoltoon liittyviä yleistehtäviä, pihatöitä ja puhtaanapitoa kiinteistöissä sekä tiedotteiden jakamista.  

Toimistotehtävät ovat erilaisia toimiston, asiakaspalvelun sekä taloushallinnon tehtäviä.  

Siivoustyö sisältää kiinteistöjen rappukäytävien sekä muiden yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtimista.     

Kesätyöpaikkoja voi hakea 1.3. alkaen osoitteessa hekaoy.fi/tyopaikat

Haussa reippaita työkavereita  

Haemme kesätyöntekijöitä, joilla on avoin asenne ja jotka sitoutuvat työhönsä. Arvostamme positiivista ja reipasta palveluotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Osassa kiinteistönhoidon kesätyötehtävissä katsomme eduksi B-ajokortin. Toimiston tehtävissä aiemmasta asiakaspalvelun työkokemuksesta on etua. Voimme palkata kesätyöhön henkilön, joka on täyttänyt vähintään 15 vuotta ja jonka kouluvuosi on päättynyt.     

Hakuaika päättyy 30.4.2024, mutta hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä: käsittelemme hakemuksia ja alamme valitsemaan kesätyöntekijöitä huhtikuussa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin kesätyövalinnoista viimeistään 10.5.2024.   

Heka on tutkitusti hyvä kesätyöpaikka  

Olemme jo muutaman vuoden ajan kysyneet kesätyötekijöiden mielipidettä Hekan kesätöistä. Viime vuoden kesätyöntekijäkyselyn tulokset kertovat, että Heka on kesätyöpaikkana pidetty: kyselyyn vastanneista kesätyöntekijöistä 86 prosenttia kertoi, että aikoo hakea uudelleen töihin Hekalle ja 97 prosenttia vastaajista suosittelisi Hekaa työnantajana.   

Meillä on mukava, työntekijää tukeva työympäristö, ja tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi tasapuolisen palkkauksen. Palkan lisäksi kesätyöntekijät saavat meiltä hyvät työsuhde-edut: lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja työmatkaedut sekä työterveyshuollon palvelut.    

Hekan vinkit kesätyönhakijalle: Näin teet hyvän työhakemuksen   

Saamme kesätyöpaikkoihimme vuosittain runsaasti hakemuksia. Hakemuksesi erottuu muiden joukosta paremmin, kun käytät sen laatimiseen hieman aikaa ja vaivaa. Tässä vinkkimme työhakemuksen kirjoittamiseen:     

Jos varsinaista työkokemusta ei ole vielä ehtinyt kertyä, on kaikki hankittu kokemus tärkeää.   

Kerro hakemuksessasi esimerkiksi  

  • tet-harjoittelut    
  • harrastuksiin liittyvät luottamustehtävät, kuten ryhmän ohjaaminen   
  • vapaaehtoistoiminta   
  • taidot, joita sinulle on kertynyt koulun projekteissa    
  • sosiaaliset taidot, kuten tiimityöskentely ja viestintätaidot   
  • tietotekniset taidot   
  • sosiaalisen median osaaminen   
  • muu mahdollinen erityisosaaminen (esimerkiksi kielitaito).  

Kerro hakemuksessa itsestäsi, mikä sinua kiinnostaa ja mitä tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on. Hakemuksessa on hyvä kertoa myös siitä, miksi haluaisit työskennellä Hekalla.   

Hyvä hakemus mahtuu yhdelle sivulle. Voit liittää hakemukseen kuvan itsestäsi. Tarkasta hakemuksesi teksti kirjoitusvirheiden varalta.