Asukassivuilla on teknisiä häiriöitä. Asiaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä.

Isännöinti, luteiden torjunta ja mainettaan parempi Kontula aiheina viimeisessä Hima-lehdessä 

Isännöinti, luteiden torjunta ja mainettaan parempi Kontula Hima-lehden aiheina viimeisessä Hima-lehdessä

12.6.2024 14:11
Kolme naista ulkona katsoo toisiaan ja hymyilee. Kuva on lehden pääjutusta.
Viimeisen Himan pääjutussa tutustutaan isännöitsijöiden työhön. Kuvassa Hekan isännöitsijät Piia Uljas (oikealla), Sarita Lintelä ja asukasaktiiivi Kati Hämäläinen.

Lehden pääjutussa tutustutaan isännöitsijän työhön. Isännöitsijämme Piia Uljas ja Sarita Lintelä kertovat, mitä kaikkea isännöitsijän työhön Hekalla kuuluu ja missä asioissa asukkaan kannattaa olla isännöitsijään yhteydessä.  

Hekan huudit vievät Kontulaan, jossa valmistuu kesällä mittava peruskorjaus. Kontulankaari 11:ssä on korjattu kolmessa vaiheessa yhteensä 288 asuntoa. Kontula-kollektiivin aktiivin Lotta Staffansin mukaan kaupunginosa on hyvin yhteisöllinen: 

 ”Täällä on kaikenlaisia ihmisiä sulassa sovussa, luovuutta ja hyvää tekemisen meininkiä”, Staffans kertoo.  

Faktan paikassa syvennytään luteiden torjuntaan. Luteet leviävät esimerkiksi matkalaukkujen ja käytettyjen huonekalujen mukana. Tiesithän, että ludehavainnoista on heti ilmoitettava Hekalle, jotta pääsemme aloittamaan luteiden torjunnan ja estämään niiden leviämisen.  

Tiedätkö mikä on Heka-yte? Se selviää lehden Aktiivinen asukas -osiosta, jossa Heka-tason yhteistyöelimen toiminnasta kertoo sen asukasjäsen Leena Holmstedt.  

Lehdessä on myös muun muassa vinkkejä parvekkeen sisustamiseen ja arjen turvallisuuteen.   

Lehden välissä saat liitteen, jossa on seitsemällä kielellä perustietoa vuokrasopimuksien yhtenäistämisestä.

Voit myös lukea lehden näköisversiota Issuu-palvelussa .

Paperilehti lakkautetaan, Hima jatkaa elämäänsä verkossa 

Tämä lehti on viimeinen paperinen kotiin jaettavan Hima. Keskitämme kaikille asukkaille yhteistä viestintäämme digitaalisiin kanaviimme: verkkosivuihin hekaoy.fi, sosiaaliseen mediaan ja uutiskirjeeseemme.  

Pysyt helposti kärryillä Hekan ajankohtaisista asioista seuraamalla somekanaviamme facebook.com/hekaoy ja instagram.com/heka_oy . Tilaa myös uutiskirjeemme

Lukuisat asukkaamme ovat vuosien varrella avanneet kotiovensa Himan lukijoille. Lehden sivuilta ovat tulleet tutuiksi myös monet asukasaktiivit ja Hekan henkilökuntakin. Haluamme edelleen esitellä hekalaista elämänmenoa ja tarjota mahdollisuuden kurkistaa hekalaisiin koteihin. Jatkossa se tapahtuu verkossa, ja näitä juttuja jaamme myös uutiskirjeessä ja somessa. Juttuvinkit ovat oikein tervetulleita osoitteeseen viestinta@hekaoy.fi .  

Vastaa lukijakyselyyn ja voita leffalippuja 

Vastaa Hima-lehden lukijakyselyyn 14.7.2024 mennessä ja osallistu Finnkinon leffalippupakettien arvontaan.

Vastaa Himan lukijakyselyyn