Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 24.5.2024. Ilmoita kiireelliset vikailmoitukset päivystysnumeroon 09 5767 3100. Voit hoitaa asiointia asukassivuilla.

Kirjaudu asukassivuille

Lemmikkiarkea, energiapihiä rakentamista ja tekstiilinkierrätystä vuoden viimeisessä Hima-lehdessä

Vuoden viimeinen Hima-asukaslehti jaetaan Heka-koteihin lähiaikoina. Lehdessä vieraillaan lemmikkikodissa Malmilla, opitaan poistotekstiilien kierrätyksestä ja tutustutaan erityisen energiapihiin Hekan kohteeseen Kalasatamassa.

07.12.2023 09:00
Maisa-koira lepää sohvalla.
Hima-lehden pääjutussa vieraillaan Maisa-koiran kotona Malmilla.

Heka-asuntoihin lemmikit ovat tervetulleita. Lehden kansijutussa vieraillaan Malmilla Sari Lindforsin ja hänen Maisa-koiransa kotona. Sarin kanssa keskustellaan koira-arjesta, naapureiden huomioimisesta ja annetaan koirakodin turvallisuusvinkkejä.

Hekan huudit -sivuilla vieraillaan Kalasataman Kaljaasi Fortunan kadulla, jonne on juuri valmistunut tulevaisuuden kerrostalo, jonka energiankulutus on minimoitu. Kaljaasi Fortunan katu 6 on Hekan, Helsingin kaupungin asuntotuotannon ja Helenin yhteinen energiapilottihanke, jossa tutkitaan ja kehitetään elinkaarikustannuksiltaan tehokkaita energiaratkaisuja ja niiden yhdistelmiä. Hyvistä asuinolosuhteista ei kuitenkaan tarvitse tinkiä.

Aktiivinen asukas -aukeamalla haastattelussa on Hekan Vuoden asukas 2023 Anne Vuori.

Lehden keskiaukeaman Faktan paikka -sivuilla opitaan poistotekstiilien kierrätyksestä. Hekasta asiaa -sivuilla on ajankohtaista tietoa muun muassa Hekan vuokranmäärityksestä vuodelle 2024 ja asiakaspalvelusta. Himassa-sivuilla asennetaan jouluvaloja, kilpailutetaan sähkösopimus ja muistutellaan pakastelokeron sulattamisesta. Lehden lopussa on vielä Alanya Market -kauppiaan Emin Gürmüçin haastattelu.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita leffalippuja

Vastaa Hima-lehden lukijakyselyyn 7.1.2024 mennessä ja osallistu Finnkinon leffalippupakettien arvontaan. Lukijakyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa hekaoy.fi/lukijakysely.

Lue Hima-artikkeleita verkossa

Hima-lehden näköislehti löytyy Issuu-palvelusta .