Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Lemmikkiarkea, energiapihiä rakentamista ja tekstiilinkierrätystä vuoden viimeisessä Hima-lehdessä

Vuoden viimeinen Hima-asukaslehti jaetaan Heka-koteihin lähiaikoina. Lehdessä vieraillaan lemmikkikodissa Malmilla, opitaan poistotekstiilien kierrätyksestä ja tutustutaan erityisen energiapihiin Hekan kohteeseen Kalasatamassa.

07.12.2023 09:00
Maisa-koira lepää sohvalla.
Hima-lehden pääjutussa vieraillaan Maisa-koiran kotona Malmilla.

Heka-asuntoihin lemmikit ovat tervetulleita. Lehden kansijutussa vieraillaan Malmilla Sari Lindforsin ja hänen Maisa-koiransa kotona. Sarin kanssa keskustellaan koira-arjesta, naapureiden huomioimisesta ja annetaan koirakodin turvallisuusvinkkejä.

Hekan huudit -sivuilla vieraillaan Kalasataman Kaljaasi Fortunan kadulla, jonne on juuri valmistunut tulevaisuuden kerrostalo, jonka energiankulutus on minimoitu. Kaljaasi Fortunan katu 6 on Hekan, Helsingin kaupungin asuntotuotannon ja Helenin yhteinen energiapilottihanke, jossa tutkitaan ja kehitetään elinkaarikustannuksiltaan tehokkaita energiaratkaisuja ja niiden yhdistelmiä. Hyvistä asuinolosuhteista ei kuitenkaan tarvitse tinkiä.

Aktiivinen asukas -aukeamalla haastattelussa on Hekan Vuoden asukas 2023 Anne Vuori.

Lehden keskiaukeaman Faktan paikka -sivuilla opitaan poistotekstiilien kierrätyksestä. Hekasta asiaa -sivuilla on ajankohtaista tietoa muun muassa Hekan vuokranmäärityksestä vuodelle 2024 ja asiakaspalvelusta. Himassa-sivuilla asennetaan jouluvaloja, kilpailutetaan sähkösopimus ja muistutellaan pakastelokeron sulattamisesta. Lehden lopussa on vielä Alanya Market -kauppiaan Emin Gürmüçin haastattelu.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita leffalippuja

Vastaa Hima-lehden lukijakyselyyn 7.1.2024 mennessä ja osallistu Finnkinon leffalippupakettien arvontaan. Lukijakyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa hekaoy.fi/lukijakysely.

Lue Hima-artikkeleita verkossa

Hima-lehden näköislehti löytyy Issuu-palvelusta .