Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Hima-lehden lukijakysely

Himan lukijakyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Ilmoitamme leffalippupakettien voittajille henkilökohtaisesti.

Jos haluat antaa palautetta Hima-lehdestä tai lähettää vaikkapa juttuidean, lähetä sähköpostia osoitteeseen viestinta@hekaoy.fi.

Poistamme lukijakyselyn vastaukset ja muut tiedot kuukauden kuluessa kyselyn päättymisestä. Lisätietoa kyselyyn liittyvästä tietosuojasta saat tietosuoja-sivuiltamme.