Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Työtaistelutoimien vaikutukset Hekassa 1. ja 2. helmikuuta

Torstaille 1.2. ja perjantaille 2.2. suunnitellut työtaistelutoimet voivat vaikuttaa myös Hekan toimintaan.

29.1.2024 15:07
Hekan kohde Koskelantie 66.

Tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa siitä, kuinka laajasti työtaistelutoimet vaikuttavat Hekan toimintoihin ja asukkaiden palveluihin.

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Torstaina 1.2. ja perjantaina 2.2. asiakaspalvelupiste Viipurinkadulla on suljettuna.

Hekan asukkaiden avainten palautuksista ja noudoista vastaavan BLC:n Mäkelänkadun palvelupiste on auki normaalisti, mutta palvelussa voi olla viivettä loppuviikon aikana työtaisteluiden takia.  

Lakko vaikuttaa jätekuljetuksiin

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n työnseisauksella 1.–2.2. voi olla vaikutuksia Hekan kohteiden jätepisteiden tyhjennyksiin. Työnseisaus saattaa vaikuttaa jäteastioiden tyhjennysaikoihin jo ennen työnseisausta 28.1. alkaen.

Yhteydenotot Hekan tai HSY:n asiakaspalveluun eivät nopeuta jäteastioiden tyhjennyksiä lakkopäivinä tai lakon jälkeisinä päivinä.

Lisätietoa lakon vaikutuksista jätekuljetuksiin saa HSY:n ja L&T:n verkkosivuilta.