Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 24.5.2024. Ilmoita kiireelliset vikailmoitukset päivystysnumeroon 09 5767 3100. Voit hoitaa asiointia asukassivuilla.

Kirjaudu asukassivuille

Postipuistoon joulukuussa valmistuvan Postiljooninkatu 2:n hakuaika alkaa 12.9.

Postipuiston kehittyvälle asuinalueelle Pohjois-Pasilaan valmistuu joulukuussa Postiljooninkatu 2 uudiskohde, jossa on yhteensä 178 asuntoa yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin.

11.9.2023 09:40
Postiljooninkatu 2:n havainnekuva.

Asuntojen hakuaika alkaa tiistaina 12.9. ja asuntoja haetaan Helsingin kaupungilta . Jätä asuntohakemus Helsingin kaupungille. Jos sinulla on voimassa oleva asuntohakemus, voit lisätä uudiskohteen asunnot hakemuksellesi muokkaamalla hakemusta hakuaikana. Kolmannes asunnoista on varattu vaihtoasunnoiksi Hekalla jo asuville.

Postiljooninkatu 2 sijaitsee Postipuistossa Metsäläntien ja Postiljooninkadun kulmassa. Rakennuksessa on viisi hissillistä rappua. Asukkaiden yhteisiä tiloja on pääosin kellarissa ja ensimmäisessä kerroksessa. Talosaunat ovat ullakkokerroksissa.

Asuntoja on rakennuksessa 178, joista 20 on Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan asiakkaille tarkoitettuja erityisasuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat noin 35 neliön yksiöitä yli 90 neliön perheasuntoihin. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Kaikissa asunnossa on induktioliesi ja jääkaappipakastin sekä tilavaraus ja liitännät astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Asuntoihin kuuluu kellaritiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto.

Kaikkiin asuntoihin ja rappuihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi.

Autopaikkoja on yhteensä 59 ja ne sijaitsevat kortteliin rakennetussa pysäköintitalossa. Polkupyörien säilytyspaikkoja on ulkoiluvälinevarastoissa ja piha-alueelle sisäänkäyntien läheisyydessä.

Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, Postiljooninkatu 2 on savuton kohde: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla, terasseilla ja pihoilla.

Lisätietoa kohteesta, asuntokohtaiset vuokrat ja pohjapiirrokset löytyvät kohdesivulta.