Asukassivuilla on teknisiä häiriöitä. Asiaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä.

Hekalle 141 uutta asuntoa Käpylään – Hakuaika alkaa 18.7.

Hekan uudiskohde Koskelantie 66 valmistuu lokakuussa Käpylään. Kohteen asuntojen hakuaika alkaa 18.7.2023.

12.7.2023 09:46
Vaaleapintainen kerrostalo, edessä risteäviä katuja. Havainnekuva.

Jätä asuntohakemus Helsingin kaupungille . Jos sinulla on voimassa oleva asuntohakemus, voit lisätä uudiskohteen asunnot hakemuksellesi muokkaamalla hakemusta asuntojen hakuaikana.

Koskelantie 66 koostuu kolmesta kahdeksankerroksisesta talosta, joissa on 141 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asunnoista 20 on kehitysvammaisille tarkoitettuja erityisasuntoja. Kohde sijaitsee uudistuneella Koskelan sairaalan alueella, josta on hyvät julkisen ja kevyen liikenteen yhteydet.

Kaikissa asunnoista on pihaterassi, lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Osassa ensimmäisen kerroksen asunnoista on asuntokohtainen lasittamaton pihaterassi. Osa ylimmän kerroksen asunnoista jatkuu ullakkokerrokseen ja näissä asunnoissa alakerta on esteetön.

Asuntojen lattiamateriaali on laminaatti ja kylpytilat on laatoitettu keraamisella laatalla. Jokaisessa asunnossa on induktioliesi ja jääkaappipakastin sekä tilavaraus ja liitännät astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Asuntoihin kuuluu talon kellaritiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto.

Asukkaiden yhteiset tilat ovat pääosin talojen ensimmäisessä kerroksessa. Kohteessa on kerhotila ja kaksi talosaunaa, sekä pesula kuivaushuoneineen, väestönsuoja ja irtaimistovarasto. Autopaikkoja on 40 kappaletta ja ne sijaitsevat korttelin yhtiöiden yhteiskäyttöisessä maanalaisessa autohallissa. Sähköautojen latauspaikkoja on kahdeksan kappaletta. Polkupyörien säilytyspaikkoja on piha-alueella sekä kellarin ja ensimmäisen kerroksen varastotiloissa.

Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Kohteessa on neljä hissillistä rappukäytävää, joihin on esteetön sisäänkäynti sisäpihalta ja autohallista.

Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, Koskelantie 66 on savuton kohde: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla, terasseilla ja pihoilla.

Kolmannes kohteen asunnoista varataan vaihtoasunnoiksi Hekalla jo asuville.

Tutustu kohteeseen Koskelantie 66:n kohdesivulla.