Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Heka käynnistää muutosneuvottelut

Heka käynnistää muutosneuvottelut, joiden tavoitteena on saavuttaa yhteensä noin 3 miljoonan euron säästöt henkilöstökuluissa.

17.1.2024 10:33
Hekan toimiston ulkoseinä, jossa on Hekan tunnus.

Kohonneiden korkokustannusten, kiinteistönhoitokustannusten nousun ja yleisen inflaation nousun vuoksi Hekassa jouduttiin tekemään ennätyssuuret vuokrankorotukset vuodelle 2024. Jotta vuokrankorotukset pystyttäisiin pitämään maltillisempina tulevina vuosina, on Hekassa valmisteltu säästösuunnitelma. Muutosneuvottelut käynnistyvät osana tätä säästösuunnitelmaa.   

Hekassa on 707 työntekijää. Neuvottelut kohdistuvat koko Hekan henkilökuntaan, ei kuitenkaan toimitusjohtajaan. Arvioitu henkilöstön vähentämistarve on enintään 33 työntekijää.