Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asiakaspalvelumme on suljettuna perjantaina 23.2.2024. Kiireellisissä vikailmoitusasioissa soitathan päivystysnumeroomme 09 5767 3100.

Hekan Vuoden asukas 2023 on Anne Vuori

Torpparinmäkeläinen Anne Vuori on valittu Hekan Vuoden asukkaaksi 2023. Vuori on pitkän linjan asukasaktiivi.

22.11.2023 10:08

Hekan Vuoden asukkaaksi on tänä vuonna valittu torpparinmäkeläinen Anne Vuori. Vuoden asukas julkistettiin ja palkittiin Ilta Hekan kanssa -tilaisuudessa 21.11.2023.

Kaikki Hekalla asuvat voivat ehdottaa Vuoden asukkaaksi ”hyvää naapurihenkeä, yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä ympärilleen levittävää sekä asukkaiden eduista huolehtivaa, positiivista ja muut huomioivaa Hekan asukasta”. Lopullisen valinnan tekevät vuokralaisneuvottelukunnan edustajat ja Heka yhdessä.

Perusteluissa Vuorta kuvataan esimerkiksi näin:

”Anne on pitkän linjan asukasaktiivi, joka on vaikuttanut vuokralaisten hyvinvointiin yli aluerajojen: ystävällinen, avulias, ammattitaitoinen ja toimelias – tällainen Anne on!”