Kuninkaantammeen valmistuu helmikuun lopussa puukerrostalo Asetelmankadulle –Asunnonhaku alkaa 31.10.

Kohteessa Asetelmankatu 1 on yhteensä 52 asuntoa, jotka ovat kooltaan 31,5–91,0 m².

30.10.2023 10:22
Havainnekuvat nelikerroksisesta puuverhoillusta kerrostalosta.

Asuntojen hakuaika alkaa tiistaina 31.10. ja asuntoja haetaan Helsingin kaupungilta. Jätä asuntohakemus Helsingin kaupungille . Jos sinulla on voimassa oleva asuntohakemus, voit lisätä uudiskohteen asunnon hakemuksellesi muokkaamalla hakemusta hakuaikana.

Asetelmankatu 1 sijaitsee luoteisessa Helsingissä Kuninkaantammen kaupunginosassa. Läheltä kulkevat bussit 52 ja 560. Kuninkaantammen päiväkoti ja peruskoulu sijaitsevat lähellä.

Kohde koostuu kahdesta talosta, joissa on 3–4 kerrosta. Rakennuksiin on esteetön kulku ja rapuissa on hissit. Asuntojen lisäksi taloissa on asukkaiden yhteisiä tiloja kuten pesula, kuivaushuone, talosauna ja erilaisia varastoja. Talojen julkisivut ovat pääosin puuverhoiltuja, maalattua pysty- ja vaakaponttilaudoitusta.

Asunnoissa on esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke tai terassi, lukuun ottamatta yhtä yksiötä, jossa on ranskalainen parveke. Jokaiselle asunnolle kuuluu kellaritiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi.

Asuinhuoneiden, eteisten ja keittiöiden lattianpäällysteenä on vinyylilankku. Wc-tilojen ja kylpyhuoneiden lattiat on laatoitettu keraamisella laatalla.

Polkupyörien säilytyspaikkoja on piha-alueella ja rakennusten ulkoiluvälinevarastoissa. Autopaikkoja on 28 kpl, ja ne sijaitsevat autohallissa pihakannen alla. Autopaikoista kaksi on mitoitettu liikuntaesteisille.

Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, Asetelmankatu 1 on savuton kohde: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla, terasseilla ja pihoilla.

Lisätietoa kohteesta ja asuntokohtaiset vuokrat löytyvät kohdesivulta.