Asunnonvaihtopörssi on auennut huoltotauon jälkeen

Asunnonvaihtopörssi oli huoltotauolla, jonka aikana pörssiä uudistettiin kevyesti. Uudistettu vaihtopörssi näyttää uudenlaiselta, mutta toimii edelleen tuttuun tapaan: voit tehdä vaihtopörssiin asunnonvaihtoilmoituksen, selailla muiden jättämiä ilmoituksia ja löytää asunnonvaihtokumppanin.

18.10.2023 13:21
Mies kaataa muuttolaatikoita

Asunnonvaihtopörssi löytyy osoitteesta hekaoy.fi/asunnonvaihtoporssi

Olemme lähettäneet sähköpostitse kirjautumisohjeet kaikille, joilla oli tili Asunnonvaihtopörssissä elokuun lopussa.

Jos sinulla on ongelmia Asunnonvaihtopörssin käyttöönotossa tai käytössä, laita sähköpostia osoitteeseen asunnonvaihtoporssi@hekaoy.fi. Kuvaa viestissäsi mahdollisimman tarkasti mitä olit tekemässä ja mikä meni pieleen.

Asunnonvaihtopörssistä voit löytää vaihtokumppanin

Asunnonvaihtopörssi on palvelu Hekan vuokra-asuntojen asukkaille. Voit etsiä Asunnonvaihtopörssistä asunnonvaihtokumppania, jonka kanssa vaihtaa Hekan asuntoja päikseen. Sivustolla voit katsella muiden asukkaiden ilmoituksia ja jättää oman ilmoituksesi.

Asunnonvaihto on mahdollinen, jos asumistarpeesi on muuttunut ja olet asunut nykyisessä asunnossasi vähintään vuoden ajan. Lue lisää asunnonvaihdosta Hekan sivuilta.

Helsingin kaupunki päättää vaihtohakemuksen hyväksymisestä.

Heka tarjoaa Asunnonvaihtopörssin, mutta vastuu ilmoitusten sisällöstä on palvelun käyttäjillä.

Ohjeita palvelun käyttöön löytyy Asunnonvaihtopörssistä.