Hekalle valmistuu vuoden vaihteessa 127 uutta asuntoa Maununnevalle – asuntojen hakuaika alkaa 3.10.2023

Maununnevantie 3 -kohteessa on 127 asuntoa yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin.

02.10.2023 09:25
Havainnekuva Hekan kohteesta Maununnevantie 3.

Asuntojen hakuaika alkaa tiistaina 3.10. ja asuntoja haetaan Helsingin kaupungilta . Jätä asuntohakemus Helsingin kaupungille. Jos sinulla on voimassa oleva asuntohakemus, voit lisätä uudiskohteen asunnot hakemuksellesi muokkaamalla hakemusta hakuaikana.

Maununnevantie 3 sijaitsee luoteisessa Helsingissä Maununnevan kaupunginosassa. Lähellä on bussipysäkki ja alueelta on hyvät kevyen liikenteen yhteydet keskustaan Keskuspuiston kautta. Naapurustossa on päivittäistavarakauppa, päiväkoti ja peruskoulu.

Maununnevantie 3 -kohde on rakennettu niin sanotusti purkavana peruskorjauksena eli uusien talojen tieltä tontilta on purettu kolme vanhaa asuinkerrostaloa.

Kohteessa on neljä asuintaloa, joissa on 4–6 kerrosta. Rakennuksiin on esteetön kulku ja rapuissa on hissit. Asuntojen lisäksi rakennuksissa on asukkaiden yhteisiä tiloja kuten pesula, kuivaushuoneita, kolme talosaunaa ja erilaisia varastoja. Rakennusten julkisivu on pääosin vaaleaa tiiltä.

Talojen 127 asuntoa ovat esteettömiä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Asuntojen lattiat ovat vaaleaa vinyylilankkua. Wc- ja kylpyhuonetilat on laatoitettu keraamisella laatalla. Keittiöissä on induktioliesi, liesituuletin ja jääkaappipakastin. Astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille on tilavaraus ja liitännät. Asuntoihin kuuluu pihatasossa sijaitseva lämmin varasto

Pihapiirissä on 67 kattamatonta autopaikkaa, joissa on lämmityspistorasiat. Autopaikoista kaksi on mitoitettu liikuntaesteisille. Rapuista on esteetön yhteys parkkialueille. Polkupyörien säilytyspaikkoja on pihalla ja ensimmäisen kerroksen varastotiloissa.

Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, Maununnevantie 3 on savuton kohde: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla, terasseilla ja pihoilla.

Lisätietoa kohteesta ja asuntokohtaiset vuokrat löytyvät kohdesivulta.