Syksyn Hima-lehdessä tutustutaan elämään satavuotiaissa puutaloissa – Mukana myös liite uudistuneesta asiakaspalvelusta

Syksyn asukaslehti vie meidät kylään satavuotiaan käpyläläiskorttelin koteihin, saamme energiansäästövinkkejä talvea varten, ja tutustumme uusiin senioriasuntoihin. Lehden liitteenä julkaistaan tietopaketti uudistetusta asiakaspalvelustamme. HUOMIO! Liitteessä on väärä puhelinnumero asiakaspalveluun. Hekan asiakaspalvelun oikea puhelinnumero on 09 5767 3000.

20.9.2023 15:49
Nainen, jolla on vauva sylissään, seisoo huoneessa ikkunan edessä. Lasten sänky, kirjahylly ja muita lastentavaroita.
Piia on yksi Käpylässä sijaitsevan Kirkon korttelin tyytyväisistä asukkaista. Hänen perheelleen muutto puutalokortteliin oli "lottovoitto". Kuopus Akseli on paljasjalkainen puukäpyläläinen.

Puu-Käpylässä sijaitseva ”Kirkon kortteli” viettää satavuotisjuhlavuottaan. Hima pääsi kurkistamaan kotoisiin asuntoihin ja tutustumaan niiden asukkaisiin, jotka osaavat arvostaa ainutlaatuista asuinmiljöötään. Pääset lukemaan jutun tästä.

Asiakaspalvelumme uudistusta käsitellään sekä pääkirjoituksessa että kokonaisen liitteen verran. Liitteessä on panostettu mahdollisimman selkeään kieleen. HUOMIO! Liitteessä, sekä lehden sivulla 18 on väärä puhelinnumero asiakaspalveluun. Hekan asiakaspalvelun oikea puhelinnumero on 09 5767 3000.

Ylä-Malmille valmistui uusi seniorikohde, joka on varusteltu useilla asumista helpottavilla ratkaisuilla, kuten ovien avaus- ja lukitusautomatiikalla ja liesivahdeilla. Salavakuja 2:een pääset tutustumaan tästä.

Viime talvi oli armoton energiakustannusten kannalta. Energiansäästöjutussamme asiantuntija antaa vinkkejä ensi talven varalle.

Lehdessä kerrotaan myös faktoja Helsingin kaupungin uusista asukasvalintakriteereistä ja oiotaan niihin liittyviä vääriä käsityksiä. Pääset myös muun muassa tutustumaan uuteen asukasdemokratiasääntöömme.

Paperilehteä odotellessa lehden näköisversiota pääsee lukemaan verkossa Issuu-palvelussa .

Vastaa lukijakyselyyn ja voita leffalippuja

Kun olet lukenut uusimman Himan, kannattaa käydä vastaamassa lyhyeen lukijakyselyyn. Kertomalla mielipiteesi lehdestä ja sen artikkeleista, voit voittaa Finnkinon elokuvalippupaketin.