Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 24.5.2024. Ilmoita kiireelliset vikailmoitukset päivystysnumeroon 09 5767 3100. Voit hoitaa asiointia asukassivuilla.

Kirjaudu asukassivuille

Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme!

Hekan verkkosivusto hekaoy.fi on uusittu niin ulkoasultaan kuin osin sisällöiltäänkin. Verkkosivuiltamme saat tuttuun tapaan tietoa Hekasta ja meillä asumisesta sekä asumisen palveluista.

04.9.2023 08:50
Nainen käyttää tietokonetta sohvalla.

Sivuiltamme saat kattavasti neuvoja asunnon hoitamiseen ja yhteisten tilojen käyttöön sekä ohjeita asumisen lisäpalvelujen hankkimiseen, asumista koskeviin muutoksiin ja asumisen ongelmiin. Jokaisella kohteellamme on edelleen oma kohdesivunsa, joka kertoo kohteen ominaisuuksista ja palveluista.

Valtaosa asumisen aikaisesta asioinnista onnistuu kätevimmin asukassivuillamme , jonne voit kirjautua sivuston yläreunasta. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös puhelimitse tai käydä asiakaspalvelupisteessämme Alppilassa.

Annamme ohjeita myös asunnon hakemiseen ja asunnon vaihtamiseen. Verkkosivuillamme voit lukea uutisiamme ja asukaslehtemme Himan artikkeleita.

As Oy -asuntojemme asukkaille on omat erilliset ohjeet asiointiin ja asumiseen.

Verkkosivumme palvelevat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.