Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 24.5.2024. Ilmoita kiireelliset vikailmoitukset päivystysnumeroon 09 5767 3100. Voit hoitaa asiointia asukassivuilla.

Kirjaudu asukassivuille

Asunnonvaihtopörssi jää syksyllä huoltotauolle, ilmoitusten jättäminen keskeytyy elokuussa

Asunnonvaihtopörssi jää syksyllä noin kuukaudeksi huoltotauolle. Sen aikana palvelu ei ole ollenkaan käytettävissä.

19.6.2023 10:29
Mies kantaa kahta pahvilaatikkoa.

Jo ennen huoltotaukoa uusien ilmoitusten jättäminen keskeytetään joksikin aikaa. Jo julkaistuja ilmoituksia voi selata huoltotauon alkuun saakka, ja palveluun rekisteröityneet käyttäjät voivat olla yhteydessä toisiinsa valitsemiensa yhteydenottotapojen mukaisesti.  

Huoltotauon aikataulu ja vaikutukset Asunnonvaihtopörssin käyttöön 

 1.8.–31.8.2023:

  • Uusia ilmoituksia ei voi julkaista.  
  • Ennen 1.8.2023 julkaistut ilmoitukset ovat yhä luettavissa, ja niitä voi voi muokata ja poistaa.  
  • Rekisteröityneet käyttäjät voivat olla yhteydessä toisiinsa valitsemillaan yhteydenottotavoilla.  

1.9. lähtien Asunnonvaihtopörssi on huoltotauolla noin kuukauden ajan: 

  • Palvelu ei ole ollenkaan käytettävissä. 
  • Kaikki julkaistut ilmoitukset poistuvat. 

Ne Asunnonvaihtopörssin käyttäjät, joilla on julkaistu ilmoitus 31.8., saavat Hekalta sähköpostitse ohjeet käyttäjätilinsä uudelleenaktivoimiseen, kun Asunnonvaihtopörssi on jälleen käytössä.  Jos sinulla on suunnitelmissa julkaista asunnostasi vaihtoilmoitus Asunnonvaihtopörssissä, se kannattaa tehdä nyt, ennen kuin uusien ilmoitusten julkaiseminen keskeytetään.  

Huomioithan, että ilmoitukset eivät siirry huoltotauon jälkeen avattavaan Asunnonvaihtopörssiin, vaan kaikkien Asunnonvaihtopörssin käyttäjien pitää tehdä uudet ilmoitukset kun sivusto avautuu. Jos sinulla on ilmoituksessasi kuvia asunnostasi tai muuta myöhemmin tarvitsemaasi tietoa, tallenna ne itsellesi elokuun loppuun mennessä.  

Asunnonvaihtopörssi avataan uudelleen syksyllä 

Asunnonvaihtopörssi avataan kevyesti uudistettuna syksyllä. Huoltotauon aikana voit etsiä kumppania keskinäiseen asunnonvaihtoon esimerkiksi Facebookissa olevista Hekan asukkaiden ylläpitämistä asunnonvaihtoryhmistä.   

Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa. Lisätietoa saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta asunnonvaihtoporssi@hekaoy.fi .  

Asunnonvaihtopörssistä voit löytää vaihtokumppanin

Asunnonvaihtopörssi on palvelu Helsingin kaupungin omistamien ARA-rahoitteisten vuokra-asuntojen asukkaille. Voit etsiä Asunnonvaihtopörssistä asunnonvaihtokumppania, jonka kanssa vaihtaa Hekan asuntoja päikseen. Sivustolla voit katsella muiden asukkaiden ilmoituksia ja jättää oman ilmoituksesi. Heka tarjoaa Asunnonvaihtopörssin mutta vastuu ilmoitusten sisällöstä on palvelun käyttäjillä.