Hekalle palkattiin kesäksi noin 80 kesätyöntekijää 

Kesätyöntekijämme hoitavat muun muassa talojemme yleisten tilojen siivousta, kiinteistöjen ja ulkoalueiden huoltoa sekä asiakaspalvelua. Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittivat pestinsä heti vapun jälkeen toukokuussa.

17.5.2024 12:44
Kolme nuorta imuroi, leikkaa nurmikkoa ja tekee pihatöitä.

Kesätyöntekijämme työskentelevät Hekan toimistolla Alppilassa sekä kohteissamme ympäri Helsinkiä. Kesätyöt kestävät muutamasta viikosta neljään kuukauteen touko-syyskuussa. 

Kesätyöpaikkamme olivat haettavissa maalis-huhtikuussa ja saimme 1361 hakemusta. Olemme ilmoittaneet rekrytoinnin etenemisestä kaikille hakijoille. Lämmin kiitos jokaiselle hakijalle mielenkiinnosta kesätyöpaikkojamme kohtaan. 

Ensi vuoden kesätyömme tulevat hakuun keväällä 2025.  

Heka on tutkitusti hyvä kesätyöpaikka   

Olemme jo muutaman vuoden ajan kysyneet kesätyötekijöiden mielipidettä Hekan kesätöistä. Viime vuoden kesätyöntekijäkyselyn tulokset kertovat, että Heka on kesätyöpaikkana pidetty: kyselyyn vastanneista kesätyöntekijöistä 97 prosenttia vastaajista suosittelisi Hekaa työnantajana ja 86 prosenttia kertoi, että aikoo hakea uudelleen töihin Hekalle. 

Katso avoimet työpaikkamme