Hekan talojen yleisten tilojen puhtaudesta huolehtii noin 150 omaa siivoojaa – Ammattilaisemme Veronika Drevnjak on ehdolla alan valtakunnallisessa kilpailussa

Hekan kohteiden yleisten tilojen puhtaudesta huolehtii palveluyrityksistä ostettujen puhtauspalveluiden ohella noin 150 omaa siivoojaamme. Siivoojat ovatkin yksi suurimmista ammattiryhmistä Hekalla.

27.2.2024 09:39
Veronika Drevnjak Hekan talon sisäänkäynnin edessä

Läntisessä Helsingissä työskentelevä siivoojamme Veronika Drevnjak on nyt ehdolla valtakunnallisen Puhtausalan Tähdet -kilpailun finaaliin. Puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö Puhtausala ry palkitsee vuosittain alan parhaat ammattilaiset Puhtausalan Tähdet -kilpailussa seitsemässä eri sarjassa. Puhtausalan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee ehdokkaiden joukosta jokaiseen kilpailusarjaan finalistit, joista valitaan kilpailusarjan voittaja.  

Hekan ehdokas Veronika Drevnjak rakastaa työtään

Veronika Drevnjak on mukana Ammattilainen-sarjassa, jossa palkitaan osaava, asiakaspalveluhenkinen, joustava sekä uudistumis- ja oppimishaluinen puhtausalan ammattilainen. Palkittava ammattilainen myös ymmärtää taloudellisen työskentelyn merkityksen ja osaa ottaa huomioon työssään tämän päivän laatuvaatimukset.

– Ehdotamme Veronikaa kilpailuun, sillä hän on taitava ja sitoutunut puhtausalan ammattilainen, joka yhdistää vahvan ammattitaidon ystävälliseen asiakaspalveluun ja joustavaan työskentelyyn. Hän on ahkera ja luotettava työntekijä, joka kehittyy jatkuvasti ja pyrkii saavuttamaan korkeat laatuvaatimukset. Veronika on erinomainen tiimipelaaja ja yhteistyökykyinen kollega, jolla on positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Hän on ratkaisukeskeinen ajattelija, joka ottaa vastuuta omasta työstään ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot, siivouksen yksikönjohtaja Satu Grönlund Hekalta perustelee.

Veronika on työskennellyt siivoojana viisi vuotta, joista neljä edellistä vuotta Hekalla.

– Siivous ei ole niin rutiininomaista työtä kuin usein ajatellaan. Parasta on, kun voin itse suunnitella työajan käyttöä ja tarvittaessa muuttaa suunnitelmia. Meillä on täällä hyvä tiimi ja hienot työkaverit. Työvälineet ovat kunnossa ja siivoustyönjohtajat auttavat kysymyksissä. Kun tulen työpäivän jälkeen kotiin, ei tarvitse ajatella työasioita, Veronika kertoo työnsä parhaista puolista.

Kannustamme työntekijöitämme kehittämään itseään ammatillisin lisäkoulutuksin tai vaikka opiskelemalla työn ohessa. Veronika suoritti viime vuonna puhtaus- ja kiinteistöpalvelun ammattitutkinnon, ja hän toimii nyt myös siivousalan opiskelijoiden ohjaajana.

– Olen aktiivinen ja kiinnostunut. Mietin aina, miten voi tehdä työt helpommaksi, ja tarjoan ideoitani siivoustyönjohtajalle.

Siivoustyössä kohdataan usein asukkaita talojen yhteisissä tiloissa, ja asukkaiden myönteinen palaute motivoi Veronikaa työssään.

– Rakastan siivoamista, se on tärkeä ammatti.

Suosittele Veronikaa Puhtausalan Tähdeksi!

Jotta kilpailun tuomaristo saa kattavan kuvan ehdokkaamme Veronikan osaamisesta, keräämme ehdokkuuden tueksi suositteluja työkavereilta, asukkailta ja yhteistyökumppaneilta. Jos asut talossa, jonka yleisten tilojen puhtaudesta Veronika huolehtii, voit jättää hänestä suosittelun. Voit kertoa esimerkiksi, miten Veronikan ammattitaito, oppimishalu ja vastuullisuus mielestäsi näkyvät hänen työssään. Jätä suosittelusi 14.3.2023 mennessä.