Asukastyytyväisyyskyselymme käynnistyi

Selvitämme vuosittaisella asukastyytyväisyyskyselyllä asukkaidemme mielipiteitä asumispalveluista ja asukastoiminnasta. Kyselyssä mitataan viimeistä kertaa asukkaiden tyytyväisyyttä aluetoimistojen toimintaan. Tuloksia käytämme asumispalvelujen kehittämiseen.

11.10.2023 13:17
Kuvituskuva.

Pyynnön vastata kyselyyn ja vastausohjeet saa tällä viikolla kirjeitse tai sähköpostitse satunnaisotannalla yhteensä 14 000 asukastamme. Kyselyyn voi vastata kuka tahansa kyseisessä asunnossa kirjoilla oleva henkilö tai henkilöt yhdessä. Kyselyyn voi vastata 21. lokakuuta 2023 saakka.

Tutkimuksen toteuttaa puolueeton tutkimustoimisto Roidu Oy. Sähköpostitse jaettava kysely ei tule Hekan sähköpostiosoitteesta, vaan kutsun lähettäjänä on osoite hekaoy-survey@roidu.com.