Näin tunnistat Hekan kiinteistönhoitajat Tietoomme on tullut, että liikkeellä on ollut huijareita, jotka ovat tekeytyneet Hekan kiinteistönhoitajiksi ja esiintyneet palovaroittimien tarkastajina. Hekan kiinteistönhoitajat ja muut työntekijät ilmoittavat etukäteen asunnossa käynnistä, poikkeuksena erityisen kiireelliset tilanteet kuten äkilliset vesivahingot. Tunnistat kiinteistönhoitajamme Hekan logolla varustetuista työvaatteista. Lisäksi Hekan työntekijällä on aina mukanaan henkilökortti, jonka he pyydettäessä näyttävät asukkaalle. Ilmoita epäilyttävistä kävijöistä poliisille.

Asukastyytyväisyyskyselymme käynnistyi

Selvitämme vuosittaisella asukastyytyväisyyskyselyllä asukkaidemme mielipiteitä asumispalveluista ja asukastoiminnasta. Kyselyssä mitataan viimeistä kertaa asukkaiden tyytyväisyyttä aluetoimistojen toimintaan. Tuloksia käytämme asumispalvelujen kehittämiseen.

11.10.2023 13:17
Kuvituskuva.

Pyynnön vastata kyselyyn ja vastausohjeet saa tällä viikolla kirjeitse tai sähköpostitse satunnaisotannalla yhteensä 14 000 asukastamme. Kyselyyn voi vastata kuka tahansa kyseisessä asunnossa kirjoilla oleva henkilö tai henkilöt yhdessä. Kyselyyn voi vastata 21. lokakuuta 2023 saakka.

Tutkimuksen toteuttaa puolueeton tutkimustoimisto Roidu Oy. Sähköpostitse jaettava kysely ei tule Hekan sähköpostiosoitteesta, vaan kutsun lähettäjänä on osoite hekaoy-survey@roidu.com.