Voit etsiä Asunnonvaihtopörssistä asunnonvaihtokumppania, jonka kanssa vaihtaa Hekan asuntoja päikseen.

Joskus voi tulla tarve vaihtaa nykyisestä asunnosta sellaiseen, joka vastaa kooltaan, varusteluiltaan tai sijainniltaan muuttuneen elämäntilanteen tarpeisiin. Oletko jo katsonut Asunnonvaihtopörssistä, löytyisikö sieltä sinulle sopiva asunnonvaihtokumppani?

Asunnonvaihtopörssi on palvelu Hekan ja muiden Helsingin kaupungin omistamien ARA-rahoitteisten vuokra-asuntojen (Asuntohankinnan ja Tilakeskuksen asunnot) asukkaille. Asunnonvaihtopörssissä voit katsella muiden asukkaiden ilmoituksia ja jättää oman ilmoituksesi.

Asunnonvaihtopörssissä ei voi etsiä vaihtokumppania muissa kaupungeissa sijaitsevien, muiden yleishyödyllisten organisaatioiden tai yksityisten vuokranantajien omistamien asuntojen vuokralaisten keskuudesta.

Heka tarjoaa Asunnonvaihtopörssin mutta vastuu ilmoitusten sisällöstä on palvelun käyttäjillä.

Jos sinulla on Asunnonvaihtopörssin käyttöön liittyviä ongelmia etkä löydä apua Asunnonvaihtopörssin usein kysytyistä kysymyksistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen asunnonvaihtoporssi(at)hekaoy.fi. Kerro sähköpostissasi mahdollisimman tarkasti, millaisesta ongelmasta on kyse. Kuvakaappaus ongelmatilanteesta tai mahdollisen virheilmoituksen tekstin kopioiminen sähköpostiviestiin nopeuttaa ongelman selvittämistä.