Heka tiedustelee vuosittaisella asukastyytyväisyyskyselyllä asukkaiden mielipiteitä tarjoamistaan asumispalveluista. Tämän vuoden kyselyssä on mukana myös asukastoimintaosio, jossa kysytään asukkaiden ajatuksia vuokralaisdemokratiatoimintaan liittyen. Kyselyn tuloksia käytetään asumispalvelujen kehittämiseen. Kysely on avoin kaikille 15.12. asti. Kaikille avoin kysely oli inhimillisestä erehdyksestä johtuen kiinni perjantaina, mistä johtuen kyselyn vastausaikaa on jatkettu 15.12. asti.

Kutsu ja paperinen vastauslomake on lähetetty noin 10 000 Heka-kotiin, mutta nyt kyselyyn pääsevät vastaamaan myös muut Hekan asukkaat. Kaikille Hekan asukkaille avoin kysely on auki 5.12.–15.12. Kyselyyn voi vastata osoitteessa: www.hekaoy.fi/avoinkysely.

Kaikkien tutkimukseen vastanneiden kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja Stockmannille. Halutessaan arvontaan voi osallistua kirjoittamalla kyselyn lopussa omat yhteystiedot. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvontaan, eikä niitä yhdistetä missään vaiheessa kyselyvastauksiin. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä.

Jos haluat lisätietoja tutkimuksesta, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: hekaoy@hekaoy.fi.

 

Juttua korjattu 14.12.: Kaikille avoin kysely oli inhimillisestä erehdyksestä johtuen kiinni perjantaina. Tästä johtuen kyselyn vastausaikaa jatkettu 15.12. asti.