Lokakuun lopussa valmistuvassa Kanariankatu 3:ssa on kuudessa kerroksessa yhteensä 68 asuntoa.

Asuntoja on yksiöistä neljän huoneen ja keittiön asuntoihin, mutta eniten on pieniä asuntoja. Neljän huoneen perheasuntoja on yhteensä 11. 

Porrashuoneisiin on esteetön sisäänkäynti korttelin sisäpihalta ja autohallista. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku, ja asunnot on suunniteltu esteettömiksi. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Asunnoissa on huoneistokohtaiset vesimittarit.

Ruoholahden metroasemalle vähän yli kilometrin matka, ja korttelin lähellä on raitiovaunupysäkki. Kohteen asukkaiden käyttöön tulee 33 autopaikkaa, joista osa on lämpimässä autohallissa korttelin alla, osa ulkopuolisessa pysäköintilaitoksessa. Polkupyörien säilytyspaikkoja on piha-alueella sekä kellarin ja maantasokerroksen varastoissa. Talossa on kerhotila ja talosauna.

Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, myös Kanariankatu 3 on savuton: tupakointi on kielletty sisällä asunnoissa ja parvekkeilla.

Kohdetta isännöi ja huoltaa Hekan etelän toimisto.

Katso kohteen esittelyvideo:

 

Marraskuussa lisää uutta Hekaa Jätkäsaareen

Tänä vuonna valmistuu vielä yksi Hekan uudiskohde, Länsisatamankatu 37 Jätkäsaareen marraskuun lopussa.

Sitä seuraava uudiskohde valmistuu helmikuun 2022 lopussa Kalasatamaan Capellan puistiotielle. Kohteen asuntojen hakuaika on 18.11.—1.12.2021.

Jokaiseen uuteen kohteeseen tehdään erillinen asukasvalinta. Kolmasosa uudiskohteiden asunnoista varataan Hekalla jo asuville vaihtoasunnoiksi. Uudiskohteiden asuntoihin, kuten muihinkin Hekan asuntoihin, haetaan Vuokra-asunnon haku -palvelun kautta. Asuntojen hakuun liittyviä asioita ei käsitellä Hekassa.