Heka-uutisia ja hyödyllisiä asumisvinkkejä jaetaan nyt myös uutiskirjeessä ja Instagramissa.

Hekalla on nyt oma uutiskirje! Uutiskirjeen tilaajana saat kerran kuussa kuulumisia ja uutisia Hekasta, ajankohtaisia asumisen vinkkejä sekä vuokralaisdemokratiatietoutta. Voit tutustua uutiskirjeeseen lukemalla kesäkuun kirjeen täältä. Kirjeen tilaaminen on vapaaehtoista, eikä se velvoita mihinkään. Voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Hekassa vietetään tänä vuonna jätehuollon teemavuotta, ja vuoden kulkua voit seurata myös Instagramissa. Teemavuoden tilin löydät nimimerkillä asunsiislajittelen. Tilillä seurataan jätehuollon teemavuoden edistymistä, annetaan lajitteluun liittyviä vinkkejä ja jaetaan tietoa lajittelun hyödyistä. Tilin viralliset tunnisteet eli hastägit ovat #ekofiksu ja #asunsiislajittelen, joita voi käyttää vapaasti lajitteluun liittyvissä kuvissa ja videoissa. Asun, siis lajittelen!

Päivitys uutiseen 14.11.2018:

Jätehuollon teemavuoden Instagram-tili muuttui Hekan viralliseksi tiliksi. Jätehuollon teemavuosi jatkuu kuitenkin loppuvuoden ajan, ja Instagram-tilimme jatkaa tutulla ekofiksulla linjalla. Löydät tilin osoitteesta www.instagram.com/heka_oy.