Nyt löydät Hekan myös sosiaalisesta mediasta. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja LinkedInissä. Some-kanavistamme saat hyödyllistä tietoa Hekaan ja asumisen arkeen liittyvistä ajankohtaisista asioista. 

Seuraamalla meitä somessa saat uutisvirtaasi Hekan ajankohtaisia asioita, asumiseen liittyviä vinkkejä ja ohjeita sekä kevyempiä kotiin ja asumiseen liittyviä julkaisuja. Vinkkaamme myös  palveluistamme, esittelemme uudiskohteitamme ja muistutamme tärkeistä päivämääristä. Voit halutessasi myös itse lähestyä meitä somessa kommentoimalla julkaisujamme tai kirjoittamalla meille viestin. Varmimmin vastaamme meille lähetettyihin viesteihin arkisin kello 9-15.

Henkilötietojen käsittelyyn some ei ole oikea paikka, joten pyydämme ottamaan sen huomioon some-kanavillamme. Ethän siis sisällytä julkisiin viesteihisi itseäsi tai muita henkilöitä koskevia yksityiskohtaisia henkilötietoja kuten nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita tai tilitietoja. Jos asiasi vaatii tunnistetietojen käsittelyä, ota jatkossakin yhteyttä oman alueyhtiösi asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai vierailemalla alueyhtiösi toimistolla. 

Klikkaa itsesi Hekan someen