Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme asioimaan ensisijaisesti verkkosivuillamme ja puhelimitse. Käythän toimistollamme vain, jos asiasi hoitaminen muuta kautta ei ole mahdollista. 

Rajoitamme toistaiseksi asiakaspalvelupisteidemme aukioloaikoja. Asiakaspalvelupisteemme ovat auki 16.3.2020 lähtien maanantaista perjantaihin klo 12–15. 

Puhelinpalvelumme aukioloajat säilyvät ennallaan. Myös päivystyspuheluita kiireellisistä asioista otetaan ilta- ja yöaikoina normaalisti vastaan.

Teemme parhaamme, jotta asiakaspalvelumme olisi sujuvaa myös tänä poikkeuksellisena aikana. Pyydämme kuitenkin ymmärrystä mahdollisten ruuhkatilanteiden varalta.

Huomioithan ystävällisesti nämä käytännöt, kun asioit meillä:

  • Huolehdithan käsihygieniasta asioidessasi toimistollamme ja asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme tiloissa on käsidesiä asiakkaidemme käyttöön. 
  • Vältämme toistaiseksi kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia asiakkaidemme kanssa.
  • Henkilökuntamme käyttää kertakäyttöhansikkaita avaimia käsitellessään.

Suosi verkko- ja puhelinasiointia

Voit hoitaa suurimman osan asioinnista verkkosivuillamme. Voit esimerkiksi ilmoittaa asukasmuutoksista, irtisanoa asunnon vuokrasopimuksen tai muun sopimuksen ja tilata lausunnon asunnonvaihtoa varten verkossa. 

Asioi verkossa

Neuvomme asumista koskevissa kysymyksissä myös verkkosivuillamme olevan chatin kautta. Kun chat-asiakaspalvelijamme eivät ole paikalla, avautuu chatin tilalla yhteydenottolomake, johon kirjatut tiedot välitetään automaattisesti eteenpäin.

Palvelemme asukkaitamme asumiseen liittyvissä asioissa myös puhelimitse. Puhelinpalvelumme on avoinna maanantaisin klo 9–17 ja tiistaista perjantaihin klo 9–15.

Katso asiakaspalvelumme yhteystiedot

Harkitse vikailmoituksen jättämistä myöhemmin

Jos asunnossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, pyydämme huomioimaan tämän vikailmoitusta tehdessä. Jos korjausta vaativa vika ei ole kiireellinen, harkitse voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin. 

Jos asunnossasi on kuitenkin tarpeen tehdä kiireellisiä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, kerrothan siitä vikailmoituksessasi. Tällöin tiedämme varautua asianmukaisesti.