Puotilassa, osoitteessa Rusthollarintie 10, sijaitsevassa asuinkohteessa alkaa peruskorjaus. Asukkaat muuttivat väistöasuntoihin elokuun alussa. Vuonna 1962 valmistuneet punatiiliset kerrostalot peruskorjataan kahdessa vaiheessa vuosina 2018-2022.

Rakennukset korjataan täysin sisä- ja ulkopuolelta. Ikkunat uusitaan ja kaikkiin ikkunoihin asennetaan sälekaihtimet. Lisäksi etelä- ja länsisivujen ikkunoihin tulee heijastuskalvot, jotka laskevat huoneistojen lämpötilaa kesäkuukausina, vähentävät valohäikäisyä ja lämpöhukkaa ja parantavat energiatehokkuutta. Asuntojen nykyiset kaasuhellat vaihdetaan sähköliesiin ja myös huoneistojen ilmanvaihtoa nykyaikaistetaan. Lattioille asennetaan kestävät vinyylilankkulattiat ja parvekkeet remontoidaan nykyaikaisemmiksi.

Nelikerroksisiin rakennuksiin ei asenneta hissejä remontin yhteydessä johtuen porrashuoneiden ahtaudesta. Lisäksi talossa halutaan säilyttää alkuperäinen 1960-luvun henki myös peruskorjauksen valmistuttua.

Remontin ensimmäinen osa valmistuu syksyllä 2020. Sen jälkeen alkaa toisen vaiheen peruskorjaus, jonka valmistumisaika on syksyllä 2022.