Hekan verkkosivujen kohdesivuilta löytyy nyt jäteastioiden tarkat tyhjennyspäivät. Kohdekohtaiset jäteastioiden tyhjennyspäivät näet kohdesivun yläosan ”Jätetiedot”-sivulta. Kohdesivuilta löydät myös paljon muuta ajantasaista tietoa kotitaloosi liittyen.

Hekan verkkosivujen kohdesivuilta löytyy nyt muiden jätetietojen lisäksi jäteastioiden tyhjennyspäivät. Jäteastioiden tyhjennyspäivät näet kohdesivun yläosan ”jätetiedot”-sivulta.

Tiedot eivät näy jätepistekohtaisesti, vaan koko kohteen tiedot näkyvät samassa taulukossa. Taulukossa näkyy kohteen jätepisteiden seuraava tyhjennyspäivä sekä normaali tyhjennysväli sekä tyhjennyspäivä jätelaeittain.

Verkkosivujen tiedoissanäkyy vain HSY:n tyhjennyksessä olevat jäteastiat. Paperinkeräyksessä toimijoita on useita ja tästä syystä paperikeräyksen aikatauluja ei ole saatavilla. 

Esimerkki siitä, miten jäteastioiden tyhjennyspäivät näkyvät kohdesivujen jätetiedot-sivulla:

Kuvamuotoisessa taulokossa näkyy eri jätelajien eli kartongin, muovin, biojätteen, sekajätteen, lasin ja metallin seuraava tyhjennyspäivä sekä jäteastioiden tyhjennysväli,

 

Jätetiedot-sivulta löytyy myös kohdekohtaista tietoa eri jätelajien määristä sekä kustannuksista.

Jätetietoja ei näy jätteiden putkikeräyskohteissa (IMU, RODE ja RÖÖRI). Näitä kohteita on lähinnä Jätkäsaaressa, Kalasatamassa ja Kruunuvuorenrannassa.

Jätetietojen lisäksi kohdesivulta löytyy paljon muutakin tärkeää ja mielenkiintoista tietoa. Kohdesivulta löytyy talojen pelastussuunnitelma sekä ajantasaista tietoa mm. veden- ja sähkönkulutuksesta.