Teerisuontien hauskan muotoisiin asuintaloihin asukkaat muuttavat elokuussa 2018.

Osoitteeseen Teerisuontie 27 valmistuu 89 Hekan vuokra-asuntoa kolmeen taloon. Kokonaisuus muodostuu yhdestä viisikerroksisesta talosta ja kahdesta kolmekerroksisesta talosta. Taloista löytyy avoimia ja valoisia kaikenlaisille asujille: vuokra-asuntoja on yksiöistä yli sataneliöisiin viiden huoneen perheasuntoihin.

Uudet asunnot sijaitsevat Ala-Malmin Ormuspellossa, joka on noin 1000 asukkaan uusi kerros- ja kaupunkipientaloalue. Ennen asuinalueeksi muuttamista Ormuspelto on ollut teollisessa käytössä. Teerisuontieltä on hyvät yhteydet palveluihin ja muuhun kaupunkiin: bussilla pääsee helposti Helsingin keskustaan, juna-asema on 700 metrin päässä ja Malmin keskustan palveluille on noin kilometrin matka.

Lähes kaikissa asunnoissa on parveke tai kattamaton ulkoterassi. Parvekkeilla on suojalasit, mutta ne eivät ole kokonaan lasitettuja. Vain pienimmissä 22 neliön asunnoissa parveketta ei ole. Asuntojen lattiamateriaali on vaalea, lankkulattiakuvioinen laminaatti. Avarissa keittiöissä on varaus astianpesukoneelle ja pesuhuoneisiin saa asennettua pyykinpesukoneen. Talossa on myös yhteiset pesulat, jotka ovat asukkaille ilmaisia.

Yhteisiä tiloja on talopesulan lisäksi katutason kerhotila, kuivaushuoneet, saunat, irtaimistovarastot, ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot ja väestönsuoja. Pihan leikki- ja oleskelualueet sijaitsevat sisäpihalla kolmen asuintalon keskellä.

Teerisuontien uudiskohde on savuton kohde, kuten kaikki Hekan uudiskohteet. Tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja terassilla.

Kohteen asukasvalinnat on tehty, ja asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa elokuussa.