Helmikuussa 2019 valmistuvien Hekan uudiskohteiden hakuajat lähestyvät. Jätkäsaaren Wood Cityn asuntojen haku on käynnissä parhaillaan, ja Kuninkaantammen alueen uudiskohteiden haku alkaa marraskuussa.

Jätkäsaareen osoitteeseen Välimerenkatu 3 valmistuu helmikuuksi 2019 kaksi puukerrostaloa. Wood city -korttelin taloissa on 91 modernia Hekan vuokra-asuntoa. Taloissa on asuntoja kodikkaista yksiöistä 98 neliön tilaviin perheasuntoihin. Suurimmassa osassa asuntoja on lasitetut parvekkeet. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku, ja asunnot on suunniteltu esteettömiksi. Hakuaika asuntoihin on 24.10.–6.11.

Lue lisää Jätkäsaaresta Uutta Helsinkiä -sivustolta.

Helmikuun loppuun mennessä valmistuu Hekalle myös kaksi kohdetta uudelle Kuninkaantammen asuinalueelle Luoteis-Helsinkiin Keskuspuiston ja Vantaanjoen varteen. 

Osoitteeseen Taidemaalarinkatu 2 valmistuu kerrostalo, jossa on 79 asuntoa, ja seitsemän asunnon rivitalo. Tiilisessä kerrostalossa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä kaksi neljän huoneen asuntoa. Rivitalossa on seitsemän yli 90 neliöistä perheasuntoa. Asuntojen hakuaika on 7.11.–20.11.

Osoitteeseen Sienakuja 2 valmistuu kaksi harjakattoista asuinkerrostaloa, joissa on yhteensä 58 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Sienakujan asuntoja voi hakea 21.11.–4.12.

Kaikissa Kuninkaantammeen helmikuussa valmistuvissa Hekan asunnoissa on parveke, terassi tai asuntopiha. Pihalla on asukkaiden käyttöön tarkoitettuja viljelyslaatikoita. 

Lue lisää Kuninkaantammesta Uutta Helsinkiä -verkkosivustolta. 

Kaikissa Hekan uudiskohteissa tupakointi on kielletty sisätiloissa, parvekkeilla ja pihoilla.

Hae asuntoa Stadin asuntojen kautta

Kolmasosa uudiskohteiden asunnoista varataan vaihtoasunnoiksi jo Hekalla asuville hakijoille. Uudiskohteiden asuntoja, kuten muitakin Hekan asuntoja, haetaan Stadin asuntojen kautta. Hakulomakkeen sekä lisätietoa hakuajoista, asunnon hakemisesta ja valintaperusteista saat Stadin asuntojen verkkosivuilta www.stadinasunnot.fi.

Marras-joulukuussa valmistuvien Jätkäsaaren Hyväntoivonkadun, Pukinmäen Isonpellontien ja Laajasalon Gunillantien uudiskohteiden hakuaika on jo päättynyt.