Postipuiston uudelle asuinalueella Pohjois-Pasilaan valmistuu 111 asunnon uudiskohde syyskuussa 2022. Asuntojen hakuaika alkaa 26.4.2022. Kolmannes uudiskohteen asunnoista varataan vaihtoasunnoiksi jo Hekalla asuville.

Asuntoja haetaan lähettämällä hakemus Helsingin kaupungille. Jos sinulla on voimassaoleva asuntohakemus, voit lisätä uudiskohteen asunnot hakemuksellesi muokkaamalla hakemusta asuntojen hakuaikana.

111 asuntoa Pasilan palveluiden naapurissa

Kustinpolku 7:ssä on monipuolisesti erilaisia asuntoja kaksioista yli 90 neliön perheasuntoihin. Asunnoissa on asuntotyypistä riippuen lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Asuntojen lattiamateriaali on helppohoitoinen vinyylilankku, kylpyhuoneiden lattiat ovat keraamista laattaa. Keittiössä on varaukset pesukoneelle ja mikroaaltouunille.

Talossa on paljon yhteisiä tiloja: porrastupa, pesula, lastenvaunuvarastoja, väestönsuojia ja ulkovälinevarastoja. Talon kolmesta saunatilasta kaksi sijaitsee 7. kerroksessa ja yksi alimmassa kerroksessa.

Postipuistossa palvelut ja harrastukset ovat melkein naapurissa. Lähellä on kauppakeskus Tripla palveluineen sekä Pasilan juna-asema kulkuyhteyksineen. Liikkumaan pääsee helposti niin junalla, bussilla, ratikalla kuin pyörälläkin. Luonnon ääreen, Keskuspuistoon, on vain lyhyt matka.

Kohde on esteetön ja savuton. Asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa tai kerhotiloissa, ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa.

Asuntojakauma:

  • 1h+kt (29–39 m²): 34 kpl
  • 2h+kt (42,5–48,5 m²):  32 kpl
  • 3h+kt (63–77,5 m²): 33 kpl
  • 4h+ kt (91 m²): 6 kpl
  • 5h + kt (95,5 m²): 6 kpl

Kohteen tarkemmat tiedot, vuokrat ja asuntojen pohjakuvat löytyvät Kustinpolku 7:n kohdesivulta.