Hekas gymmen och hobbylokalerna öppnas 1.7.2021

Avaamme talojemme kuntosalit ja muut harrastetilat asukkaiden käyttöön 1.7.2021. Kuntosaleilla ja harrastetiloissa on noudatettava voimassa olevia määräyksiä muun muassa kokoontumisrajoituksista, turvaväleistä ja hygieniasta.

Lue Helsingin kaupungin uutinen kaupungin palvelujen avaamisesta.

Muista huolellinen käsi- ja yskimishygienia, kun liikut talon yhteisissä tiloissa. Vältä usein kosketeltaviin pintoihin (kuten kahvoihin, kaiteisiin tai hissin nappeihin) koskemista likaisilla tai paljailla käsillä. Käytä hissiä vain yksin tai oman seurueen kanssa, ja noudata hississäkin turvavälisuosituksia.

Edelleen voimassa olevat koronarajoitukset Hekalla

Yhä voimassa olevat koronan vuoksi tehdyt rajoitukset palveluihimme:

Talkoot

Talkoissa on noudatettava voimassa olevia sisä- ja ulkotiloja koskevia kokoontumisrajoituksia sekä turvaväli- ja hygieniaohjeita.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelupisteissämme voi yhä käydä vain ajanvarauksella ja vain sellaisissa tilanteissa, joissa käynti toimistollamme on välttämätön asian hoitamiseksi. Voit varata käyntiajan aluetoimistosi asiakaspalvelusta puhelimitse tai sähköpostilla.

Huomioithan ystävällisesti nämä käytännöt, kun asioit meillä:

  • Suosittelemme kaikille 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä asiakaspalvelutiloissamme.
  • Huolehdithan käsihygieniasta asioidessasi toimistollamme ja asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme tiloissa on käsidesiä asiakkaidemme käyttöön.
  • Vältämme toistaiseksi kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia asiakkaidemme kanssa.
  • Henkilökuntamme käyttää kertakäyttöhansikkaita avaimia käsitellessään.

Asiakaspalvelunumeromme ja chat-palvelumme ovat avoinna arkisin kello 9–15 sekä kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä arkipäivänä kello 16 asti.

Päivystyspuheluita kiireellisistä asioista otamme viikonloppuisin sekä ilta- ja yöaikoina normaalisti vastaan.

Huolto- ja korjaustoiminta

Toistaiseksi emme tee sellaisia kiireettömiä huolto- ja korjaustöitä, jotka vaativat yli tunnin kestävää työskentelyä sisällä asunnossa. Lyhyempiä, alle tunnin oleskelua asunnossa vaativia korjauksia ja muita käyntejä, kuten asuntotarkastuksia, teemme edelleen. Henkilökuntamme käyttää korjaus- ja tarkastuskäyntien ajan hengityssuojaimia ja suojakäsineitä.

Jos asunnossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, pyydämme kertomaan asiasta vikailmoitusta tehdessä. Jos korjausta vaativa vika ei ole kiireellinen, harkitse voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin.

Lähiaikoina alkavaksi suunnitellut sisällä asunnoissa tehtävät korjaukset siirtyvät aloitettavaksi myöhemmin.

Seuraa viestintäkanaviamme

Hekalla seurataan koronatilanteen kehittymistä tarkasti ja ryhdytään tarvittaessa lisätoimiin viruksen leviämisen estämiseksi tai puretaan lisää rajoituksia tilanteen sen salliessa. Noudatamme koronaa koskevassa päätöksenteossa Helsingin kaupungin linjauksia.

Kun rajoituksiin tulee muutoksia, kerromme niistä verkkosivuillamme ja muissa viestintäkanavissamme. Myös talojemme rappuihin tuodaan tarvittaessa tiedotteita.