Kolmesta kerrostalosta muodostuvassa Heka-kohteessa asutaan luonnon helmassa, kovaa vauhtia rakentuvan kaupunginosan pääkadun varrella.

Laajasalon Kruunuvuorenrantaan valmistui syyskuun lopussa 104 uutta asuntoa Hekalle osoitteeseen Koirasaarentie 33. Kolme 5–6-kerroksista taloa sijaitsevat liikuntapuiston ja alueen pääkadun Koirasaarentien välissä. 

Suurin osa asunnoista on kaksioita tai kolmioita. Yksiöitä on parisenkymmentä. Lisäksi neljän huoneen ja keittiön kokoisia asuntoja on muutama. Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, myös Koirasaarentie 33 on savuton: tupakointi on kielletty sekä sisällä että parvekkeella ja terasseilla. Kohdetta isännöi Heka Kaakko Oy. Lähistöllä on ennestään useampi Hekan kohde, esimerkiksi aivan naapurissa Koirasaarentie 36. 

13 000 asukkaan kotikaupunginosaksi kasvavaan Kruunuvuorenrantaan rakentuu lähivuosina lisää uudiskohteita Hekalle. Niistä seuraavana valmistuu vielä tänä vuonna joulukuussa Gunillantielle 81 asunnon kerrostalo, jossa asuntojen koot vaihtelevat tilavista yksiöistä suuriin 4–5 huoneen perheasuntoihin. Haku Gunillantien asuntoihin oli syyskuussa. Asukasvalinnat uudiskohteisiin, kuten muihinkin Hekan asuntoihin, tehdään kaupungin asuntopalveluissa.

Katso video juuri valmistuneesta kohteesta: