Koontilaskut ensi vuoden vuokranmaksutiedoista on lähetetty asukkaillemme. Valitettavasti saimme koontilaskut lähetettyä tavallista myöhemmin. Pahoittelemme viivästystä. 

Samlingsfakturor på hyror för 2022 har skickats till våra boende

Tarvitset koontilaskun tietoja, jos maksat vuokrasi kuukausittain itse esimerkiksi verkkopankissa. Koontilaskusta näet kuukausittaisen vuokrasummasi, mahdolliset muut kuukausittain toistuvat maksut ja muut vuokranmaksuun tarvittavat tiedot.  

Huomioithan, että esimerkiksi autopaikkamaksun tili- tai viitenumero on saattanut vaihtua. Käytä vuokran ja muiden maksujen maksamiseen aina koontilaskulla olevaa tili- ja viitenumeroa. 

Jos vuokraat Hekalta autopaikkaa tai sinulla on saunavuoro, tarkistathan että ne on merkitty koontilaskuusi. Jos saunavuorosi tai oman kohteesi pysäköintialueelta vuokraamasi autopaikka puuttuu koontilaskulta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: 

  • vuokranmaksutiedot: valitse 2 
  • autopaikan tai saunavuoron maksutiedot: odota puhelun yhdistymistä asiakaspalveluun. 

Jos vuokraat autopaikkaa Hekalta muualta kuin oman kohteesi pysäköintialueelta, saattaa autopaikan vuokra puuttua koontilaskulta. Siinä tapauksessa saat autopaikan vuokrasta erillisen laskun.  

Suoramaksu- ja e-laskuasiakkaamme, päivitä maksusopimuksesi 

Vuokransa Hekalle suoramaksuna tai e-laskuna maksavien asukkaidemme on päivitettävä maksusopimuksensa. Jos maksusopimusta ei päivitä, e-lasku- tai suoramaksusopimus päättyy ja vuokra sekä mahdolliset muut maksut pitää tammikuusta 2022 alkaen maksaa itse kuukausittain. Päättyneen suoramaksu- tai e-laskusopimuksen voi kuitenkin ottaa uudelleen käyttöön.  

Lue lisää maksusopimuksen päivittämisestä