Luovumme suurimmasta osasta huolto- ja korjaustöiden koronarajoituksia.

Alamme taas tehdä sellaisia kiireettömiä huolto- ja korjaustöitä, jotka vaativat asuntoihin sisälle menemistä. Aiemmin koronaepidemian aikana on hoidettu kiireisimmät vikojen korjaukset ja kiireettömämmät käynnit ovat olleet tauolla. 

Pyydämme asukasta mahdollisuuksien mukaan poistumaan asunnosta työntekijämme asunnossa olon ajaksi. Jos asukas kuitenkin haluaa olla asunnossa käynnin ajan, suosittelemme siirtymään toiseen huoneeseen kuin missä työntekijämme ovat. Rajaamme työskentelyaikaa niin, että asunnossa ei oleskella tuntia pidempään. Tyypillisesti käynti on ohi lyhyemmässäkin ajassa. Työntekijämme käyttävät asunnossa työskennellessään normaaleja työvaatteita, hengityssuojainta ja suojakäsineitä.

Jos asuntoosi ollaan tulossa käymään tekemäsi vikailmoituksen perusteella tai ennalta ilmoittamamme korjaus-, asennus- tai tarkastuskäynnin vuoksi, ilmoitathan jos asunnossa olisi käynnin aikaan koronavirukseen sairastunut, altistunut tai karanteenissa oleva henkilö. Näin voimme huomioida tilanteen asianmukaisesti.