Käynnistämme pitkän koronatauon jälkeen asunnoissa sisällä tehtävät kiireettömät huolto- ja korjaustyöt kuten keittiöremontit. 

Tiedotamme korjausten käynnistämisestä sekä korjaustöiden aikatauluista ja käytännöistä korjattavien huoneistojen asukkaille. Jos asukkaalla on koronatartunta tai hän on karanteenissa, siirrämme korjaustyön myöhemmäksi.

Yhä voimassa olevat koronasta johtuvat käytäntömme

Muut huoltotyöt

Henkilökuntamme käyttää korjaus- ja tarkastuskäyntien ajan hengityssuojaimia ja suojakäsineitä.

Jos asunnossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, pyydämme kertomaan asiasta vikailmoitusta tehdessä. Jos korjausta vaativa vika ei ole kiireellinen, harkitse voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin.

Yhteiset tilat

Kerhohuoneissa sekä kuntosaleilla ja harrastetiloissa on noudatettava voimassa olevia määräyksiä muun muassa kokoontumisrajoituksista, turvaväleistä ja hygieniasta. Talotoimikunnat voivat halutessaan jatkaa kerhotilojen käytön rajoittamista. 

Muista huolellinen käsi- ja yskimishygienia, kun liikut talon yhteisissä tiloissa. Vältä usein kosketeltaviin pintoihin (kuten kahvoihin, kaiteisiin tai hissin nappeihin) koskemista likaisilla tai paljailla käsillä. Käytä hissiä vain yksin tai oman seurueen kanssa, ja noudata hississäkin turvavälisuosituksia.

Talkoot

Talkoissa on noudatettava voimassa olevia sisä- ja ulkotiloja koskevia kokoontumisrajoituksia sekä turvaväli- ja hygieniaohjeita.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelupisteissämme voi yhä käydä vain ajanvarauksella ja vain sellaisissa tilanteissa, joissa käynti toimistollamme on välttämätön asian hoitamiseksi. Voit varata käyntiajan aluetoimistosi asiakaspalvelusta puhelimitse tai sähköpostilla.

Huomioithan ystävällisesti nämä käytännöt, kun asioit meillä:

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä asiakaspalvelutiloissamme.
  • Huolehdithan käsihygieniasta asioidessasi toimistollamme ja asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme tiloissa on käsidesiä asiakkaidemme käyttöön.
  • Vältämme toistaiseksi kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia asiakkaidemme kanssa.
  • Henkilökuntamme käyttää kertakäyttöhansikkaita avaimia käsitellessään.

Asiakaspalvelunumeromme ja chat-palvelumme ovat avoinna arkisin kello 9–15 sekä kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä arkipäivänä kello 16 asti. Päivystyspuheluita kiireellisistä asioista otamme viikonloppuisin sekä ilta- ja yöaikoina normaalisti vastaan.

Seuraa viestintäkanaviamme

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä tarkasti ja Hekalla ryhdytään tarvittaessa lisätoimiin viruksen leviämisen estämiseksi tai puretaan lisää rajoituksia tilanteen sen salliessa. Noudatamme koronaa koskevassa päätöksenteossa Helsingin kaupungin linjauksia.

Kun rajoituksiin tulee muutoksia, kerromme niistä verkkosivuillamme ja muissa viestintäkanavissamme. Myös talojemme rappuihin tuodaan tarvittaessa tiedotteita.